Безе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиФранцузька кухня
У перекладі з французької, baiser означає «поцілунок». Рецепт безе простий і не вимогливий, а на смак десерт виходить як справжній французький поцілунок!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Білки5 шт
Цукор250 г
Додати в список покупок

Як приготувати безе

  1. Білки збити в піну.
  2. Збиваючи, поступово додавати цукор (по 1-2 ст.л.).
  3. Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною (я збивала 10 хвилин, на середній швидкості).
  4. Деко застелити папером для випічки (або трохи змастити маслом). За допомогою ложки або кондитерського шприца викласти безе.

Ставимо безе в духовку та сушимо при температурі 100°С градусів.

Час приготування залежить від розміру – безе середнього розміру сушиться 1-1.5 годин

ГОТУЄМО З НАМИ
Торт Безе: рецепт покроковий

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Як приготувати тісто для кексів?
Малиновий пиріг з заварним кремом (фото)
Малиновий тарт від Єлизавети Глинської (фото)
Панкейки з малиною
Пиріг з смородиною
Як приготувати торт Наполеон на пательні
Желе з порічок
Ніжні сирники з ягідним джемом
Торт без випічки з печива і бананів
Фісташкове морозиво
Ягідний тарт
Торт Медовик на сковороді
Апетитні мафіни з черешнею
Чурчхела
Чізкейк з сезонними ягодами: ТОП-3 рецепти
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині