Безе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиФранцузька кухня
У перекладі з французької, baiser означає «поцілунок». Рецепт безе простий і не вимогливий, а на смак десерт виходить як справжній французький поцілунок!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Білки5 шт
Цукор250 г
Додати в список покупок

Як приготувати безе

  1. Білки збити в піну.
  2. Збиваючи, поступово додавати цукор (по 1-2 ст.л.).
  3. Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною (я збивала 10 хвилин, на середній швидкості).
  4. Деко застелити папером для випічки (або трохи змастити маслом). За допомогою ложки або кондитерського шприца викласти безе.

Ставимо безе в духовку та сушимо при температурі 100°С градусів.

Час приготування залежить від розміру – безе середнього розміру сушиться 1-1.5 годин

ГОТУЄМО З НАМИ
Торт Безе: рецепт покроковий

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка
Яблучне безе
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Лимонний кекс
Печиво-коржики з маком на Маковія
Смачний рулет з маком
Шуліки з маком (фоторецепт)
Кекс у кружці: прості та швидкі рецепти
Кекс з родзинками
Желатинова мастика для торта: рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка