Домашня гранола: рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Американська кухняСніданки
Хрустка домашня гранола готується дуже просто та її можна їсти з соком, кефіром, йогуртом або фруктами. А ще гранолу можна взяти з собою на роботу, як перекус!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вівсяні пластівці4 склянки
Кокосова стружка3/4 склянки
Мед4 ст.л.
Рослинна олія2 ст.л.
Кленовий сироп2 ст.л.
Будь-які горіхи або насіння1/2 склянки
Родзинки і будь-які ягоди1 склянка
Ваніль2 ч.л.
Кориця1 ч.л.
Додати в список покупок

Гранола: рецепт простого сніданку

  1. У мисці змішуємо вівсяні пластівці, кокосові пластівці і горішки або насіння.
  2. У ковшику або маленькій каструлі змішуємо мед, масло, кленовий сироп і корицю. Нагріваємо до тих пір, поки суміш не стане більш рідкою. Знімаємо з вогню, додаємо ваніль і перемішуємо.
  3. Медову суміш виливаємо до пластівців і горіхів, добре перемішуємо. Деко вистилаємо пергаментом і перекладаємо на нього гранолу.
  4. Випікаємо 15-20 хвилин при температурі 175 градусів, періодично помішуючи.
  5. У готову гранолу додаємо родзинки і будь-які сушені ягоди.

Читайте також: Гранола (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирний кекс за ГОСТом
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму