Домашня гранола: рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Хрустка домашня гранола готується дуже просто та її можна їсти з соком, кефіром, йогуртом або фруктами. А ще гранолу можна взяти з собою на роботу, як перекус!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вівсяні пластівці4склянки
Кокосова стружка3/4склянки
Мед4ст.л.
Рослинна олія2ст.л.
Кленовий сироп2ст.л.
Будь-які горіхи або насіння1/2склянки
Родзинки і будь-які ягоди1склянка
Ваніль2ч.л.
Кориця1ч.л.
Додати в список покупок

Гранола: рецепт простого сніданку

  1. У мисці змішуємо вівсяні пластівці, кокосові пластівці і горішки або насіння.
  2. У ковшику або маленькій каструлі змішуємо мед, масло, кленовий сироп і корицю. Нагріваємо до тих пір, поки суміш не стане більш рідкою. Знімаємо з вогню, додаємо ваніль і перемішуємо.
  3. Медову суміш виливаємо до пластівців і горіхів, добре перемішуємо. Деко вистилаємо пергаментом і перекладаємо на нього гранолу.
  4. Випікаємо 15-20 хвилин при температурі 175 градусів, періодично помішуючи.
  5. У готову гранолу додаємо родзинки і будь-які сушені ягоди.

Читайте також: Гранола (фоторецепт)



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити