Як приготувати шарлотку – ТОП-3 рецепта


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Популярні рецепти приготування шарлотки з яблуками, бананами і сиром

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Шарлотка з яблуками і бананами

Що необхідно:

  • 1 ст. борошна
  • 3-4 яблука
  • 3 банана
  • 0,5 ст. цукру
  • 4 курячих яйця

Як готувати шарлотку з яблуками:

  1. Розігрійте духовку. Почистить і наріжте яблука та банани для шарлотки.
  2. Збийте яйця з цукром і додайте борошно.
  3. Змастіть форму рослинною олією, викладіть фрукти і залийте їх тістом.
  4. У розігрітій до 180 ° С духовці випікайте шарлотку 30-35 хвилин. Коли тісто почне відставати від бортиків – шарлотка готова! При бажанні можна посипати готовий пиріг цукровою пудрою.

Класична шарлотка

Що необхідно:

  • 1 ст. цукру
  • 5 курячих яєць
  • 1 ст. пшеничного борошна
  • 4-7 яблук
  • 1/3 ч. л. соди
  • 1 ст. л. рослинної олії

Як готувати класичну шарлотку:

  1. Відокремте білки від жовтків. Білки потрібно збити в піну, додаючи поступово цукор.
  2. Продовжуючи збивати, додайте жовтки, одну третину гашеної соди і борошно. Тісто має нагадувати сметану.
  3. Деко змастіть рослинною олією. Потім вилийте половину тіста і розкладіть яблука (їх потрібно попередньо почистити і нарізати часточками). На яблука вилийте решту тіста.
  4. Поставте шарлотку в духовку, розігріту на максимальній температурі. Після трьох хвилин, зменшіть температуру і випікайте її ще 20-25 хвилин.

Шарлотка з яблуками і сиром

Що потрібно для приготування шарлотки з сиром:

  • 300 г сиру
  • 4 яблука
  • 150 г вершкового масла
  • 1 ст. цукру
  • 3 курячих яйця
  • 3 ст. л. сметани
  • 0,5 ч. л. соди
  • 2-3 ст. борошна

Як готувати шарлотку:

  1. Збийте яйця з цукром і розімніть сир.
  2. Розтопіть масло, трохи остудіть і акуратно влийте в яйця. Потім додайте сир, сметану, а також соду.
  3. Ретельно перемішайте суміш.
  4. За консистенцією тісто має нагадувати сметану.
  5. Додайте в суміш нарізані скибочками яблука і перемішайте тісто.
  6. Форму змастіть рослинною олією і вилейте туди тісто
  7. Поставте в духовку і випікайте на середньому вогні приблизно годину.

Читайте також: Шарлотка від Алли Ковальчук (Все буде смачно!)



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель
Як приготувати профітролі: майстер-клас від Лізи Глинської
Львівський сирник
Дієтичний сирний десерт (Все буде добре) (відеорецепт)
Цибулевий пиріг з мускатним горіхом
Шоколадне морозиво (фоторецепт)
Охолоджуючий сорбет з ревеню


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити