Мафіни з ягодами: ТОП-3 рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Соковиті мафіни з ягодами! Готуйте з нами ароматні маффіни з чорницею, черешнею і вишнею.
Зберегти в кулінарну книгу

Покроковий рецепт приготування мафінів з чорницею

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно – 375 г;
  • Розпушувач 1 ст. л .;
  • Коричневий м’який цукор-165 г;
  • Вершкове масло – 125 г;
  • Яйце куряче – 2 шт .;
  • Молоко – 250 мл;
  • Чорниця – 185 г
  1. Розігріваємо духовку до 210 градусів. Змащуємо маслом 12 формочок для мафінів.
  2. Просіваємо борошно і розпушувач у велику миску. Перемішуємо з цукром.
  3. Додаємо розм’якшене масло, злегка збиті яйця і молоко. Все добре перемішуємо, але не міксером.
  4. Додаємо чорницю і акуратно перемішуємо.
  5. Ложкою викладаємо тісто в формочки і випікаємо 20 хвилин до золотистого кольору. Охолоджуємо, не виймаючи.

Покроковий рецепт приготування мафінів з черешнею

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 300 г;
  • Цукор – 150 г;
  • Яйця курячі – 3 шт .;
  • Масло вершкове – 150 г;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • Черешня – 150 г;
  • Олія – ​​3 ст. л.;
  • Вода – 6 ст. л.;
  • Цукрова пудра – 20 г
  1. Збиваємо цукор, вершкове і рослинне масло.
  2. Додаємо курячі яйця, воду і знову збиваємо.
  3. Просіваємо в тісто пшеничне борошно з розпушувачем, перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

Покроковий рецепт приготування мафінів з вишнею

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.;
  • Цукор – 2/3 склянки;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Борошно – 1 склянка;
  • Розпушувач – 2 ч. л.;
  • Вишня – 150 г.
  1.  Збиваємо в глибоку ємність курячі яйця і починаємо збивати вінчиком.
  2.  Додаємо до яєць цукор і продовжуємо збивати до однорідної консистенції.
  3.  Далі додаємо в яєчну масу розм’якшене вершкове масло кімнатної температури і продовжуємо збивати масу до однорідності.
  4. Окремо змішуємо просіяне борошно з розпушувачем для тіста і частинами вводимо сухі інгредієнти в вершкову масу, швидко замішуючи однорідне тісто без грудочок.
  5.  Додаємо вишню в кремоподібне тісто, ретельно все перемішуючи.
  6. Спеціальну форму для мафінів змащуємо вершковим маслом, заповнюємо тістом на 2/3 і відправляємо випікатися в розігріту до 200 ° С духовку.
  7. Випікаємо маффіни до золотистої скоринки, перевіряючи готовність виделкою.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками