Паска з нутеллою від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2022
Пасочка з Nutellа – це дуже смачно та незвичайно. А хіба з Nutella може бути несмачно? Порадуйте своїх рідних та близьких таким святковим десертом та пам'ятайте – добре бути разом!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко300 мл.
Борошно600 г
Дріжджі22 г
Цукор150 г
Яйця5 шт
Цедра апельсина1 шт
Вершкове масло100 г
Какао-порошок70 г
Сіль5 г
Nutella400 г
Додати в список покупок

Рецепт приготування паски з нутеллою від Лізи Глинської

1. Приготуйте опару. З’єднайте дріжджі з теплим молоком, розімніть їх.

2. Просійте муку, борошно через сито в молоко, перемішайте до однорідності.

3. Накрийте опару плівкою або рушником, поставте у тепле місце без протягів на 1,5-2 години.

4. Приготуйте тісто. З’єднайте опару, яйця, молоко, цукор та дріжджі. Перемішайте.

5. Перемішайте борошно із сіллю, додайте через сито до маси з опарою.

6. Додайте туди через сито какао-порошок.

7. Натріть цедру та перемішайте.

8. Додайте вершкове масло, мастило і знову перемішайте.

9. Перекладіть у велику миску, накрийте плівкою і заберіть у тепле місце без протягів на 2 години.

10. Обомніть тісто, перекладіть його у велику миску або контейнер, накрийте та приберіть для другого підходу в холодильник на 8-10 годин.

11. Сформуйте пасочки. Змастіть руки та робочу поверхню рослинним маслом, перекладіть тісто, втрутите в нього родзинки та цукати.

12. Розділіть тісто на 4 частини, сформуйте коржики, викладіть у форми. Залишіть у теплому місці без протягів на 1,5-2 години – для третього підходу.

13. Поставте в розігріту до 165С духовку на 40 хвилин.

14. Дістаньте пасочки, дайте їм охолонути.

15. Зріжте в центрі кожної пасочки «кришечку» діаметром 3-4 см, виріжте отвір.

16. Наповніть пасочки начинкою з Nutella – по 100 г у кожну пасочку.

17. Закрийте отвори зверху кришками.

Читайте також:

Бабусина паска від Лізи Глінської

Всі рецепти на Великдень 2022

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами
Глазур для паски – простий рецепт


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці