Простий рецепт паски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Якщо в ви зважилися спекти паски на Великдень вперше, пропонуємо простий рецепт паски, який не вимагає особливої кулінарної підготовки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Борошно500г
Молоко250мл
Дріжджі35г
Цукор1стакан
Вершкове масло125г
Яйця4шт
Ізюм30г
Цукати30г
Ванільний цукорза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати просту паску

Готуємо опару

Молоко злегка підігріваємо, розчиняємо дріжджі, додаємо цукор і борошно, все замішуємо. Накриваємо опару рушником і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Перший заміс

  1. Вершкове масло підігріваємо в мікрохвильовій печі та чекаємо, поки охолоне.
  2. Яйця ділимо на білки та жовтки, жовтки розтираємо з цукром, а білки збиваємо в щільну піну.
  3. Коли опара збільшиться в два рази, додаємо ванільний цукор, сіль, жовтки з цукром, борошно, білки.
  4. Замішуємо м’яке еластичне тісто, в кінці додаємо топлене масло.

    Замішуємо тісто, доки воно не почне відлипати від рук

  5. Накриваємо тісто рушником і залишаємо в теплому місці на годину. Тісто має збільшитися в два-три рази.

Ізюм та цукати замочуємо у воді на 5 хвилин, а потім просушуємо паперовим рушником.

Читайте також: Паска з цукатами, горіхами та ізюмом

Другий заміс

  1. У тісто додаємо ізюм, цукати та ретельно вимішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися по всьому тісту.
  2. Форми для випікання змащуємо маслом і викладаємо тісто на 1/3 об’єму форм. Відставляємо на півгодини.
  3. Коли тісто заповнить практично весь обсяг форми, змащуємо паски збитим жовтком і випікаємо 40 хвилин при температурі 180°С.

Готові паски виймаємо з духовки, охолоджуємо і прикрашаємо глазур’ю.

Читайте також: 

Всі рецепти на Великдень 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів