Простий рецепт паски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиВеликдень 2018
Якщо в ви зважилися спекти паски на Великдень вперше, пропонуємо простий рецепт паски, який не вимагає особливої кулінарної підготовки
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно500 г
Молоко250 мл
Дріжджі35 г
Цукор1 стакан
Вершкове масло125 г
Яйця4 шт
Ізюм30 г
Цукати30 г
Ванільний цукор за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати просту паску

Готуємо опару

Молоко злегка підігріваємо, розчиняємо дріжджі, додаємо цукор і борошно, все замішуємо. Накриваємо опару рушником і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Перший заміс

  1. Вершкове масло підігріваємо в мікрохвильовій печі та чекаємо, поки охолоне.
  2. Яйця ділимо на білки та жовтки, жовтки розтираємо з цукром, а білки збиваємо в щільну піну.
  3. Коли опара збільшиться в два рази, додаємо ванільний цукор, сіль, жовтки з цукром, борошно, білки.
  4. Замішуємо м’яке еластичне тісто, в кінці додаємо топлене масло.

    Замішуємо тісто, доки воно не почне відлипати від рук

  5. Накриваємо тісто рушником і залишаємо в теплому місці на годину. Тісто має збільшитися в два-три рази.

Ізюм та цукати замочуємо у воді на 5 хвилин, а потім просушуємо паперовим рушником.

Читайте також: Паска з цукатами, горіхами та ізюмом

Другий заміс

  1. У тісто додаємо ізюм, цукати та ретельно вимішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися по всьому тісту.
  2. Форми для випікання змащуємо маслом і викладаємо тісто на 1/3 об’єму форм. Відставляємо на півгодини.
  3. Коли тісто заповнить практично весь обсяг форми, змащуємо паски збитим жовтком і випікаємо 40 хвилин при температурі 180°С.

Готові паски виймаємо з духовки, охолоджуємо і прикрашаємо глазур’ю.

Читайте також: 

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Рецепт булочок Сіннабон з шоколадом
Що приготувати на вихідних: 3 осінніх рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо