Рецепт миколайчиків — пряників на День святого Миколая

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухняДень святого Миколая
Миколайчики — це солодкі пряники, що традиційно печуть дітям напередодні Дня святого Миколая. Якщо ви не знаєте, що покласти під подушку дитині, миколайчики — чудовий варіант
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Масло100 г
Борошно300 г
Яйця2 шт
Крохмаль40 г
Мед90 г
Розпушувач1 ч.л.
Цукор100 г
Імбир або кориця за смаком
Додати в список покупок

Як готувати миколайчиків:

  1. Збиваємо масло за допомогою міксера та поступово додаємо всі інгредієнти
  2. Ставимо готове тісто на холод не менше, ніж на 1 годину
  3. Після тісто розкатуємо шаром 0,5 см та за допомогою формочки вирізаємо миколайчики
  4. Пряники складаємо на деко, злегка змащене олією. Випікаємо 5 хвилин в духовці, розігрітій до максимальної температури.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо