Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Традиційне шведське печиво для атмосфери справжнього свята!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Лимонний сік (мастика)1ст.л.
Олія (мастика)1ст.л.
Вода (мастика)2ст.л.
Білок (мастика)0.50шт
Желатин (мастика)5г
Цукрова пудра (мастика)350г
Розпушувач0.50ч.л.
Ванільний цукор15г
Цедра лимону0.50шт
Цедра апельсину1по вкусу
Мускатний горіх0.50ч.л.
Кориця0.50ч.л.
Дрібка солі0по вкусу
Мелений імбир0.50ч.л.
Яйце2шт
Цукор50г
Вершкове масло200г
Борошно400г

Приготування тіста для печива

  1. Змішуємо борошно, цукор, сіль, спеції, цедру і розпушувач.
  2. Додаємо кубики холодного масла і розтираємо його в крихту. Додаємо яйця.
  3. Замішуємо пухке тісто і ретельно розтираємо його тильною стороною долоні, щоб воно стало гладким і еластичним. Борошно не підмішуєм! Обертаємо тісто в харчову плівку і відправляємо на годину в холодильник.
  4. Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо фігурними виїмками печиво будь-якої форми. Деко застилає пекарської папером і викладаємо на нього печиво.
  5. Випікаємо в розігрітій до 170 ° C духовці протягом 8 – 10 хвилин.

Приготування мастики

  1. Замочуємо желатин у воді, потім розчиняємо його на паровій бані.
  2. У яєчний білок додаємо лимонний сік, масло і розтоплений желатин. Все перемішуємо.
  3. Змішуємо цукрову пудру і рідку суміш. Замішуємо тісто ложкою, потім руками.
  4. Розкачуємо тісто качалкою в пласт товщиною 2-3 мм, вирізаємо виїмками такі ж фігурки, повторюючи форму печива.
  5. Накладаємо мастику на печиво і притискаємо, щоб вона прилипла. Якщо мастика підсохла, можна змочити її водою. Зберігаємо печиво в щільно закритому посуді.

Традиційне шведське печиво – відеорецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Цукерки Пташине молоко (фоторецепт)
Хліб в хлібопічці
Вафлі в електровафельниці
Морквяний рахат-лукум
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пампухи з фруктами
Сирники з шоколадом
Морквяний хліб (фоторецепт)
Кекс з шоколадом в мультиварці
Енергетичний батончик: рецепт
Сирні пампухи з яблуком
Торт Спартак: покроковий рецепт
Сирники в мультиварці
Торт Монастирська хата


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити