Пеппаркакор — печиво до дня Святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДитяче харчуванняСкандинавська кухняДень святого Миколая
Традиційне шведське печиво для атмосфери справжнього свята!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимонний сік (мастика)1 ст.л.
Олія (мастика)1 ст.л.
Вода (мастика)2 ст.л.
Білок (мастика)0.50 шт
Желатин (мастика)5 г
Цукрова пудра (мастика)350 г
Розпушувач0.50 ч.л.
Ванільний цукор15 г
Цедра лимону0.50 шт
Цедра апельсину1 по вкусу
Мускатний горіх0.50 ч.л.
Кориця0.50 ч.л.
Дрібка солі0.00 по вкусу
Мелений імбир0.50 ч.л.
Яйце2 шт
Цукор50 г
Вершкове масло200 г
Борошно400 г
Додати в список покупок

Приготування тіста для печива

  1. Змішуємо борошно, цукор, сіль, спеції, цедру і розпушувач.
  2. Додаємо кубики холодного масла і розтираємо його в крихту. Додаємо яйця.
  3. Замішуємо пухке тісто і ретельно розтираємо його тильною стороною долоні, щоб воно стало гладким і еластичним. Борошно не підмішуєм! Обертаємо тісто в харчову плівку і відправляємо на годину в холодильник.
  4. Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо фігурними виїмками печиво будь-якої форми. Деко застилає пекарської папером і викладаємо на нього печиво.
  5. Випікаємо в розігрітій до 170 ° C духовці протягом 8 – 10 хвилин.

Приготування мастики

  1. Замочуємо желатин у воді, потім розчиняємо його на паровій бані.
  2. У яєчний білок додаємо лимонний сік, масло і розтоплений желатин. Все перемішуємо.
  3. Змішуємо цукрову пудру і рідку суміш. Замішуємо тісто ложкою, потім руками.
  4. Розкачуємо тісто качалкою в пласт товщиною 2-3 мм, вирізаємо виїмками такі ж фігурки, повторюючи форму печива.
  5. Накладаємо мастику на печиво і притискаємо, щоб вона прилипла. Якщо мастика підсохла, можна змочити її водою. Зберігаємо печиво в щільно закритому посуді.

Традиційне шведське печиво – відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками