Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Дитяче харчуванняСкандинавська кухняДень святого Миколая
Традиційне шведське печиво для атмосфери справжнього свята!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимонний сік (мастика)1 ст.л.
Олія (мастика)1 ст.л.
Вода (мастика)2 ст.л.
Білок (мастика)0.50 шт
Желатин (мастика)5 г
Цукрова пудра (мастика)350 г
Розпушувач0.50 ч.л.
Ванільний цукор15 г
Цедра лимону0.50 шт
Цедра апельсину1 по вкусу
Мускатний горіх0.50 ч.л.
Кориця0.50 ч.л.
Дрібка солі0.00 по вкусу
Мелений імбир0.50 ч.л.
Яйце2 шт
Цукор50 г
Вершкове масло200 г
Борошно400 г
Додати в список покупок

Приготування тіста для печива

  1. Змішуємо борошно, цукор, сіль, спеції, цедру і розпушувач.
  2. Додаємо кубики холодного масла і розтираємо його в крихту. Додаємо яйця.
  3. Замішуємо пухке тісто і ретельно розтираємо його тильною стороною долоні, щоб воно стало гладким і еластичним. Борошно не підмішуєм! Обертаємо тісто в харчову плівку і відправляємо на годину в холодильник.
  4. Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо фігурними виїмками печиво будь-якої форми. Деко застилає пекарської папером і викладаємо на нього печиво.
  5. Випікаємо в розігрітій до 170 ° C духовці протягом 8 – 10 хвилин.

Приготування мастики

  1. Замочуємо желатин у воді, потім розчиняємо його на паровій бані.
  2. У яєчний білок додаємо лимонний сік, масло і розтоплений желатин. Все перемішуємо.
  3. Змішуємо цукрову пудру і рідку суміш. Замішуємо тісто ложкою, потім руками.
  4. Розкачуємо тісто качалкою в пласт товщиною 2-3 мм, вирізаємо виїмками такі ж фігурки, повторюючи форму печива.
  5. Накладаємо мастику на печиво і притискаємо, щоб вона прилипла. Якщо мастика підсохла, можна змочити її водою. Зберігаємо печиво в щільно закритому посуді.

Традиційне шведське печиво – відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо