Як приготувати печиво до Дня святого Миколая: покроковий рецепт
- Маргарин натираємо на крупну тертку і змішуємо з борошном. Додаємо сметану, яйця, соду, цукор, ванілін і корицю. Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 8 годин (якщо поспішаєте, покладіть тісто на 1 годину в морозильну камеру)
- З картону робимо шаблони для печива у вигляді улюблених фігурок або використовуємо готові виїмки
- Тісто розгортаємо в пласт, товщиною 0,5 см. Вирізуємо фігурки, викладаємо на деко, застелене пергаментом, і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин
- Збиваємо білок в круту піну. Додаємо лимонний сік і поступово всипаємо цукрову пудру. Збиваємо в густу піну, яка повинна триматися на віночку. Глазур’ю, яка вийшла, розписуємо печиво
Як приготувати печиво до Дня святого Миколая: відеорецепт