Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Порадуйте діток в День святого Миколая домашнім печивом! Розмалюйте його глазур'ю і шоколадом - і святковий настрій вам забезпечений. Рецепт від Алли Ковальчук!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Борошно600г
Маргарин150г
Сметана150г
Яйця2шт
Сода1ч.л.
Цукор1склянка
Ванілін0.50ч.л.
Кориця0.50ч.л.
Яєчний білок1шт
Цукрова пудра1склянка
Лимонний сік0.50ч.л.

Як приготувати печиво до Дня святого Миколая: покроковий рецепт

  1. Маргарин натираємо на крупну тертку і змішуємо з борошном. Додаємо сметану, яйця, соду, цукор, ванілін і корицю. Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 8 годин (якщо поспішаєте, покладіть тісто на 1 годину в морозильну камеру)
  2. З картону робимо шаблони для печива у вигляді улюблених фігурок або використовуємо готові виїмки
  3. Тісто розгортаємо в пласт, товщиною 0,5 см. Вирізуємо фігурки, викладаємо на деко, застелене пергаментом, і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин
  4. Збиваємо білок в круту піну. Додаємо лимонний сік і поступово всипаємо цукрову пудру. Збиваємо в густу піну, яка повинна триматися на віночку. Глазур’ю, яка вийшла, розписуємо печиво

Як приготувати печиво до Дня святого Миколая: відеорецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Пампухи з фруктами
Томатний суп (фоторецепт)
Лосось в тісті
Лазанья – рецепт приготування
Киш з брокколі
Кокован: рецепт курки у вині
Сирники з шоколадом
Морквяний хліб (фоторецепт)
Суп з фрикадельками
Плавлений сир за 30 хвилин
Чіпси з лаваша (фоторецепт)
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Голодна кутя з рисом
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити