Сирна паска з шарів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Паска з декількох шарів виходить не тільки смачною, але й гарною! Рецепт паски з шарів для любителів сиру і шоколаду
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сир600-750 г
Сметана200 г
Вершкове масло100 г
Цукор200 г
Яйця5 шт
Ванільний цукор1 пакетик
Шоколад100 г
Шоколадна крихта50 г
Вершки50 г
Родзинки0,5 склянки
Волоські горіхи0,5 склянки
Додати в список покупок

Як приготувати паску з декількох шарів: рецепт

1. Яйця поділяємо на білки і жовтки (знадобляться тільки жовтки). Жовтки розтираємо з цукром – повинна вийти майже біла і пишна маса.

2. Сир протираємо через сито (прокручуємо на м’ясорубці або збиваємо в блендері).

3. До жовтків додаємо збитий сир, розм’якшене масло, сметану і ванілін, добре перемішуємо.

4. Шоколад ламаємо, заливаємо вершками і прогріваємо в мікрохвильовці 30 секунд. Добре перемішуємо до гладкої, однорідної маси.

5. Сирну масу поділяємо на 2 частини, в одну виливаємо розтоплений шоколад, а в іншу промиті родзинки й порізані волоські горіхи.

6. Шоколадно-сирну масу добре охолоджуємо і додаємо шоколадну крихту або тертий на крупній тертці шоколад.

Якщо використовуєте тертий шоколад, то додатково перемішайте його з цукровою пудрою і злегка підморозьте в морозилці, щоб від не розчинився в сирі.

7. У спеціальну форму викладаємо вологу складену в 4-6 шарів марлю. Викладаємо сирну масу чергуючи шари по 2-3 ст.л. (кожен наступний шар збільшуємо кількість сиру, так як форма розширюється).

Щоб шари вийшли рівніші, після кожного форму потрібно постукати об стіл, щоб маса рівніше розподілилася.

8. Марлю звертаємо зверху. Форму ставимо на тарілку і придавлюємо невеликим вантажем, щоб сироватка краще витікала. Прибираємо в холодильник на 12-18 годин. При подачі з паски знімаємо марлю і прикрашаємо за смаком.

Читайте також:

Сирна паска з желатином

Царська паска

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Халва із гарбуза
Десерт із айви
Бісквіт горіховий з грушево-рисовою начинкою
Айва, фарширована горіхами
Ведмедик Барні: рецепт приготування в домашніх умовах
Гарбузовий кекс: декілька оригінальних рецептів
Пироги з капустою: 5 рецептів
Кекс з сухофруктами в мультиварці
Яблука, печені з медом і горіхами, в мультиварці
Брауні: рецепти супершоколадного десерту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви