Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2022
Кожна господиня має свій рецепт паски, але чим більше варіантів, тим краще. Особливо якщо цей варіант перевірений.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно600 г
Сухі дріжджі1 п
Цукор150 г
Сіль1/2 ч.л.
Натуральний йогурт120 мл
Тепла вода220 мл
Вершкове масло50 г
Мак1 ст.л.
Яєчні жовтки3 шт
Ізюм100 г
Ванільний цукор10 г
Додати в список покупок

Рецепт приготування італійської паски Панеттоне від Євгена Клопотенка

1. З самого початку вам потрібно додати дріжджі у теплу воду (вода не більше 38 градусів). Після додаємо до дріжджів ванільний цукор і додаємо звичайний цукор. Все перемішуємо та залишаємо на деякий час.

2. Після цього змішуємо в окремій ємності йогурт, додаємо у йогурт масло та 2 яєчні жовтки, 4 ложки цукру та цедру апельсина для аромату. Все перемішуємо до однорідної маси і додаємо дріжджі. Після цього додаємо борошно і пермішуємо.

3. Після додаємо щіпку солі та мак і перемішуємо. Повинно вийти досить рідке тісто, це нормально, воно таким і має бути.

4. Тепер накриваємо нашу масу рушником і ставимо в тепле місце без протягів, щоб дріжджі підійшли. Ставимо на 1 годину.

5. Через годину обминаємо тісто. Для цього беремо олію. Але перед цим, візьміть родзинки і додайте в родзинки цукрову пудру. Це сприятиме тому, щоб ізюм не прилипав один до одного і рівномірно розподілився по всьому тісту. Змастіть руки олією і додайте родзинки, ізюм| в тісто і обминайте його руками.

6. Все добре обім’яли. Тепер беріть форми і наповнюйте їх тістом приблизно на 1/3 і залиште відпочивати ще близько години-півтори (поки воно не підніметься).

7. За годину відправляємо наші пасхи в духовку за температури 180 градусів на 20-30 хвилин ( залежно від обсягу форми). Ставимо в духовку, режим нижнього та верхнього випікання.

8. Через 20-30 хвилин перевіряємо наші паски.

Панеттоне готовий!

Читайте также:

Класична паска від Євгена Клопотенко

Всі рецепти на Великдень 2022

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами
Глазур для паски – простий рецепт


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці