Як приготувати торт без випічки за 5 хвилин
1. Спочатку готуємо крем: в глибоку миску викладаємо сметану і, при необхідності, додаємо молоко. Всипаємо цукровий пісок і збиваємо міксером до повітряної маси.
Якщо немає міксера, все можна просто перемішати вінчиком до повного розчинення цукру.
2. Желатин викладаємо в окрему миску, заливаємо гарячою водою (приблизно 80 градусів) і ретельно розмішуємо до повного розчинення.
3. Крекери розламуємо руками на великі шматочки, викладаємо в глибокий посуд.
4. Банани очищаємо і нарізаємо великими шматочками і відправляємо в миску з крекерами. Мандарини або апельсини розбираємо на часточки, які розрізаємо на дві частини. Виймаємо кісточки й викладаємо в миску з крекерами і все перемішуємо.
Читайте також: Рецепт приготування тортів без випічки
Фрукти можна взагалі не додавати, або взяти будь-які інші, наприклад яблука
5. У остиглий желатин (кімнатної температури) додаємо пару столових ложок сметанного крема і перемішуємо. Потім потроху починаємо вводити желатинову масу в сметанний крем- так ми не дамо сметані згорнутися.
6. Викладаємо отриманий крем в миску з крекерами і фруктами, перемішуємо. Викладаємо всю масу в форму, щільно утрамбовуємо і відправляємо на 3-4 години в холодильник (форму зверху затягніть харчовою плівкою).
7. Опускаємо форму з тортом на пару секунд в гарячу воду, а потім просто перевертаємо на блюдо. Торт без випічки готовий!
Читайте також: Заварний пиріг Карпатка
Дивіться інші десерти для романтичної вечері вдома