Торт без випічки: 3 класичних рецепта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Сирно-полуничний, шоколадно банановий і торт зі смаком рафаелок — всі ці десерти можна приготувати, навіть якщо у вас немає духовки. Торти без випічки виходять дуже смачними та літніми, адже подаються холодними
Зберегти в кулінарну книгу

Сирно-полуничний торт

Складові:

  • 10 г желатину;
  • 50 мл води;
  • 100 г темного шоколаду;
  • 70 г вершкового масла;
  • 100 г кукурудзяних пластівців;
  • 200 г сиру;
  • 1 столова ложка цукру;
  • ½ чайної ложки ванільного цукру;
  • 100 мл молока;
  • 100 г білого шоколаду;
  • 200 мл жирних вершків;
  • 200 г полуниці.

ГОТУЄМО З НАМИ
Торти без випікання: 7 смачних десертів з ягодами і фруктами

Приготування сирного торта

  1. Замочуємо желатин: для цього заливаємо його водою й залишаємо набухати на час, вказаний на упаковці.
  2. Темний шоколад розтоплюємо разом з вершковим маслом на водяній бані або в мікрохвильовці.
  3. Заливаємо шоколадом пластівці і перемішуємо – це і буде основа торта.
  4. Обробну дошку застилає пергаментом і ставимо на неї роз’ємну форму для випічки. Борти зсередини також застилає пекарської папером.

    Щоб папір краще прилипав, бортики можна змастити олією

  5. Викладаємо пластівці і вирівнюємо їх, злегка приминаючи. Прибираємо на півгодини в холодильник.

Готуємо крем

Сир зі звичайним і ванільним цукром збиваємо блендером. В цей же час доводимо молоко до кипіння, чекаємо, поки воно охолоне і додаємо в тепле молоко набряклий желатин. Ретельно перемішуємо.

З’єднуємо молоко з сиром і додаємо розтоплений білий шоколад. Перемішуємо.

Охолоджені вершки збиваємо і додаємо до сирно-шоколадній масі, коли та охолоне до кімнатної температури.

Готуємо торт

Половину мусу виливаємо в форму на основу і знову прибираємо на 10 хвилин в морозилку. Викладаємо зверху шар полуниці і виливаємо другу половину мусу. Ставимо торт в холодильник на дві-три години.

Шоколадно-банановий торт

Складові:

  • 200 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 4 яйця;
  • 50 г борошна;
  • 600 мл молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • 500 г шоколадного печива;
  • 3-4 великих банана;
  • ½ плитки темного шоколаду;
  • 1 столова ложка соняшникової олії.

Приготування шоколадно-бананового торта

  1. Жовтки відділяємо від білків і розтираємо зі звичайним і ванільним цукром. Якщо маса виходить занадто густа, додайте дві-три столові ложки молока
  2. Коли маса побіліє, акуратно, постійно помішуючи, всипаємо борошно.
  3. Нагріваємо, але не кип’ятимо молоко і, не перестаючи помішувати, вливаємо його в яєчну суміш.
  4. Яєчно-молочну масу переливаємо в сотейник і варимо на слабкому вогні, поки не загусне.

    Заварний крем треба постійно перемішувати

  5. Знімаємо масу з вогню і додаємо вершкове масло. перемішуємо
  6. Форму з бортика заповнюємо остиглим кремом, зверху викладаємо шар печива, можна розламувати – після просочення це буде непомітно.
  7. Печиво змащуємо кремом, а потім викладаємо шар нарізаних тонкими пластинками бананів. Останній шар повинен бути кремовим.

Готуємо глазур

Шоколадку разом з парою ложок молока і ложкою олії розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані.

Торт заливаємо глазур’ю і ставимо в холодильник на три-чотири години, а краще на ніч.

Торт Рафаелло

торт без выпечки

Складові:

  • 2 яйця;
  • 500 мл молока;
  • 200 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю;
  • 80 г кокосової стружки;
  • 200 г вершкового масла;
  • 4 вафельних коржа;
  • 70 г мигдалю;
  • 150 г білого шоколаду.

Приготування торта Рафаелло

  1. У сотейнику змішуємо яйця, звичайний і ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і молоко до однорідності.
  2. Ставимо суміш на сильний вогонь, а коли від крему піде пар, зменшуємо вогонь до слабкого.
  3. Варимо, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. У гарячий крем додаємо кокосову стружку і охолоджуємо.
  4. Збиваємо остиглий крем з 150 грамами розм’якшеного вершкового масла.
  5. З мигдалю знімаємо шкірку і кришимо його ножем.

    Щоб зробити це легко, обшпарте горіхи окропом

  6. Готові вафельні коржі подрібніть в блендері або за допомогою качалки.
  7. Шоколад разом з вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Рідкий шоколад змішуємо з горіховою та вафельної крихтою.

Форму з бортиками застилає харчовою плівкою і викладаємо на дно половину горіхово-вафельної основи. Гарненько утрамбовуємо, а зверху викладаємо весь крем. Останнім йде шар крихти.

Відправляємо торт в холодильник на пару годин, а коли він застигне, викладаємо торт Рафаелло на велике блюдо – для цього достатньо перевернути форму на нього догори дном і прибрати плівку.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік