Торт без випічки: 3 класичних рецепта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыДень рождения
Сирно-полуничний, шоколадно банановий і торт зі смаком рафаелок — всі ці десерти можна приготувати, навіть якщо у вас немає духовки. Торти без випічки виходять дуже смачними та літніми, адже подаються холодними
Зберегти в кулінарну книгу

Сирно-полуничний торт

Складові:

  • 10 г желатину;
  • 50 мл води;
  • 100 г темного шоколаду;
  • 70 г вершкового масла;
  • 100 г кукурудзяних пластівців;
  • 200 г сиру;
  • 1 столова ложка цукру;
  • ½ чайної ложки ванільного цукру;
  • 100 мл молока;
  • 100 г білого шоколаду;
  • 200 мл жирних вершків;
  • 200 г полуниці.

ГОТУЄМО З НАМИ
Торти без випікання: 7 смачних десертів з ягодами і фруктами

Приготування сирного торта

  1. Замочуємо желатин: для цього заливаємо його водою й залишаємо набухати на час, вказаний на упаковці.
  2. Темний шоколад розтоплюємо разом з вершковим маслом на водяній бані або в мікрохвильовці.
  3. Заливаємо шоколадом пластівці і перемішуємо – це і буде основа торта.
  4. Обробну дошку застилає пергаментом і ставимо на неї роз’ємну форму для випічки. Борти зсередини також застилає пекарської папером.

    Щоб папір краще прилипав, бортики можна змастити олією

  5. Викладаємо пластівці і вирівнюємо їх, злегка приминаючи. Прибираємо на півгодини в холодильник.

Готуємо крем

Сир зі звичайним і ванільним цукром збиваємо блендером. В цей же час доводимо молоко до кипіння, чекаємо, поки воно охолоне і додаємо в тепле молоко набряклий желатин. Ретельно перемішуємо.

З’єднуємо молоко з сиром і додаємо розтоплений білий шоколад. Перемішуємо.

Охолоджені вершки збиваємо і додаємо до сирно-шоколадній масі, коли та охолоне до кімнатної температури.

Готуємо торт

Половину мусу виливаємо в форму на основу і знову прибираємо на 10 хвилин в морозилку. Викладаємо зверху шар полуниці і виливаємо другу половину мусу. Ставимо торт в холодильник на дві-три години.

Шоколадно-банановий торт

Складові:

  • 200 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 4 яйця;
  • 50 г борошна;
  • 600 мл молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • 500 г шоколадного печива;
  • 3-4 великих банана;
  • ½ плитки темного шоколаду;
  • 1 столова ложка соняшникової олії.

Приготування шоколадно-бананового торта

  1. Жовтки відділяємо від білків і розтираємо зі звичайним і ванільним цукром. Якщо маса виходить занадто густа, додайте дві-три столові ложки молока
  2. Коли маса побіліє, акуратно, постійно помішуючи, всипаємо борошно.
  3. Нагріваємо, але не кип’ятимо молоко і, не перестаючи помішувати, вливаємо його в яєчну суміш.
  4. Яєчно-молочну масу переливаємо в сотейник і варимо на слабкому вогні, поки не загусне.

    Заварний крем треба постійно перемішувати

  5. Знімаємо масу з вогню і додаємо вершкове масло. перемішуємо
  6. Форму з бортика заповнюємо остиглим кремом, зверху викладаємо шар печива, можна розламувати – після просочення це буде непомітно.
  7. Печиво змащуємо кремом, а потім викладаємо шар нарізаних тонкими пластинками бананів. Останній шар повинен бути кремовим.

Готуємо глазур

Шоколадку разом з парою ложок молока і ложкою олії розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані.

Торт заливаємо глазур’ю і ставимо в холодильник на три-чотири години, а краще на ніч.

Торт Рафаелло

торт без выпечки

Складові:

  • 2 яйця;
  • 500 мл молока;
  • 200 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю;
  • 80 г кокосової стружки;
  • 200 г вершкового масла;
  • 4 вафельних коржа;
  • 70 г мигдалю;
  • 150 г білого шоколаду.

Приготування торта Рафаелло

  1. У сотейнику змішуємо яйця, звичайний і ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і молоко до однорідності.
  2. Ставимо суміш на сильний вогонь, а коли від крему піде пар, зменшуємо вогонь до слабкого.
  3. Варимо, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. У гарячий крем додаємо кокосову стружку і охолоджуємо.
  4. Збиваємо остиглий крем з 150 грамами розм’якшеного вершкового масла.
  5. З мигдалю знімаємо шкірку і кришимо його ножем.

    Щоб зробити це легко, обшпарте горіхи окропом

  6. Готові вафельні коржі подрібніть в блендері або за допомогою качалки.
  7. Шоколад разом з вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Рідкий шоколад змішуємо з горіховою та вафельної крихтою.

Форму з бортиками застилає харчовою плівкою і викладаємо на дно половину горіхово-вафельної основи. Гарненько утрамбовуємо, а зверху викладаємо весь крем. Останнім йде шар крихти.

Відправляємо торт в холодильник на пару годин, а коли він застигне, викладаємо торт Рафаелло на велике блюдо – для цього достатньо перевернути форму на нього догори дном і прибрати плівку.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці