Смачно і корисно: рецепти десертів з буряка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Фруктово-овочеві снеки, пиріг і торт - неймовірно смачні і корисні десерти з буряка.
Зберегти в кулінарну книгу

Фруктово-овочеві снеки

Складові:

Для овочевих снеків:

  • Морква – 2 шт .;
  • Буряк – 2 шт .;
  • Сушена петрушка – 6 г;
  • Сіль – 6 г

Для фруктових снеків:

  • Яблука – 2 шт .;
  • Апельсини – 2 шт .;
  • Цукрова пудра – 50 г

Покроковий рецепт приготування фруктово-овочевих снеків

  1. Для овочевих снеків – поріжте моркву уздовж слайсами, завтовшки 2 мм. Бланшуйте 2 хв. у підсоленій воді. Відваріть до напівготовності буряк, також поріжте слайсами. Викладіть овочі на різні дека з пергаментом в один шар. Посипте сушеною петрушкою, чорним меленим перцем та сіллю. Сушіть по 20 хв. з кожного боку за температури 100С°. Дайте повністю охолонути.

Як приготувати фруктові снеки читайте тут. 


Буряковий пиріг

Складові:

  • Яйця – 4 шт .;
  • Буряк – 300 г;
  • Цукор (для тіста) – 150 г;
  • Какао – 1 ст. л .;
  • Борошно – 60 г;
  • Волоські горіхи – 250 г;
  • Розпушувач – 15 г;
  • Журавлина – 200 г;
  • Вершки – 150 г;
  • Цукрова пудра – 150 г;
  • Сіль – за смаком

Покрокове приготування пирога

Крок 1. Буряк натираємо на дрібній тертці. Якщо буряк дуже соковитий, відкидаємо його на сито й даємо стекти соку

Крок 2. Білки збиваємо в круту піну. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо какао, борошно, подрібнені грецькі горіхи, розпушувач, сіль і буряк. Добре перемішуємо і невеликими порціями з’єднуємо зі збитими білками

Крок 3. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, присипаємо борошном і какао. Викладаємо у форму тісто і ставимо в розігріту до 180 °С духовку на 60 хвилин

Приготування журавлиного просочення

Журавлину перебиваємо блендером в пюре. Викладаємо в сотейник, доводимо до кипіння, уварюємо на половину обсягу і додаємо цукор. Варимо до загустіння

Як подати та сервірувати пиріг дивіться тут.


Буряковий торт для імунітету

Складові:

  • Буряк – 300 г;
  • Подрібнені волоські горіхи – 150 г;
  • Яйце – 4 шт.;
  • Цукор – 160 г;
  • Борошно – 60 г;
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.;
  • Какао-порошок – 1 ст. л.;
  • Сіль – дрібка;
  • Вершки (для прикраси) – 100 мл;
  • Цукрова пудра (для прикраси) – 60 г
  • Вершкове масло

Покроковий рецепт приготування

  1.  Сирий буряк чистимо і натираємо на дрібній тертці.
  2. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукром до світлої густої маси.
  3. У миску з буряком додаємо спочатку збиті жовтки, акуратно перемішуємо, потім додаємо горіхи. Ретельно перемішуємо.
  4. Додаємо борошно з розпушувачем, какао.
  5. Все добре перемішуємо, білки збиваємо з дрібкою солі до піни і обережно вливаємо в бурякове тісто.
  6. Форму змащуємо маслом, посипаємо борошном, викладаємо тісто і ставимо випікатися при 180⁰ на 40 хвилин.
  7. Пиріг прикрашаємо глазур’ю.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці