Ягідний тарт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Соковитий ягідний тарт готується легко і швидко. В десерт можна додавати будь-які сезонні ягоди. Ми готували з вишнею, полуницею, малиною та порічками.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Малина100 г
Порічки100 г
Вишня100 г
Полуниця100 г
Для тіста:
Борошно1 склянка
Маргарин75 г
Жовток1 шт.
Розпушувач1 ч. л.
Цукор1 ст. л.
Сіль1/4 ч. л.
Заливка:
Сметана1 склянка
Борошно1 ст. л.
Цукорсклянки
Яйця2 шт.
Ванільза смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування ягідного тарта

  1. Готуємо тісто. Борошно змішуємо з розпушувачем, сіллю і цукром. Додаємо розм’якшене масло і жовток. Вимішуємо руками щільне тісто.
    ГОТУЄМО З НАМИ
    Апетитні мафіни з черешнею

      Якщо тісто не збирається в єдину масу, не додавайте рідину, а краще поставте на 10 секунд в мікрохвильовку. Масло підтане і його буде простіше зліпити в ком.

2. Накриваємо тісто і залишаємо на 15-20 хв.

3. Для приготування заливки потрібно змішати вінчиком всі перераховані вище інгредієнти: сметану 15-20%, столову                    ложку з гіркою борошна, цукор, яйця, ваніль.

4. Збираємо тарт. Попередньо розігріваємо духовку до 180-200 °. Тісто розкачуємо між двома шарами плівки.

Тісто потрібно розкачувати трохи більше, ніж розмір форми, щоб його вистачило на бортики.

5. Змащуємо маслом і присипаємо борошном форму. Прибираємо плівку з одного шару тіста і за допомогою качалки                      переносимо тісто на форму.

6. Проколюємо поверхню тіста вилкою. Ставимо в духовку на 10 хвилин.

7. Дістаємо тісто. Викладаємо ягоди. Виливаємо заливку.

Фруктово-ягідна начинка не повинна виглядати над заливкою.

8. Ставимо тарт з заливкою в духовку ще на 10 хвилин.

Готовий тарт не повинен бути рум’яним

9. Дістаємо наш чудовий ягідний тарт і обов’язково повністю охолоджуємо.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бісквіт: рецепт в 3 кроки
Вишневе клафуті (Все буде добре, відеорецепт)
Як зробити звичайний бісквіт: 3 простих рецепта
Як приготувати Тірамісу з вершками?
Як приготувати тісто для кексів?
Малиновий пиріг з заварним кремом (фото)
Малиновий тарт від Єлизавети Глинської (фото)
Панкейки з малиною
Пиріг з смородиною
Як приготувати торт Наполеон на пательні
Желе з порічок
Ніжні сирники з ягідним джемом
Торт без випічки з печива і бананів
Фісташкове морозиво
Торт Медовик на сковороді
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)