5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
П'яна вишня, наполеон, медовик, Київський торт, Празький торт - всі ці легендарний торти можна приготувати на домашній кухні!
Зберегти в кулінарну книгу

Торт П’яна вишня

Інгредієнти:

  •  Яйця – 6 шт.
  •  Борошно – 200 г
  •  Цукор – 450 г
  • Ванільний цукор – 15 г
  • Какао – 50 г
  •  Вишня (заморожена без кісточок) – 350 г
  •  Коньяк – 350 мл
  •  Молоко 3,2% – 150 мл
  •  Вершкове масло – 210 г
  • Шоколад чорний 70% – 300 г

Як приготувати торт П’яна вишня – тут.


Празький торт від Лізи Глинської

Складові:

Для бісквіта:

  • Яйця – 200 г;
  • Цукор – 130 г;
  • Борошно – 140 г;
  • Жовтки – 40 г;
  • Какао порошок – 20 г;
  • Вершкове масло – 20 г;

Для просочення:

  • Абрикосовий джем – 50 г;
  • Вода – 50 мл;

Для крему:

  • Вершкове масло (помадка) 200 г
  • Згущене молоко – 100 г;
  • Жовтки – 60 г;
  • Цукор – 20 г;
  • Какао – 20 г;

Для глазурі:

  • Абрикосовий джем – 50 г;
  • Чорний шоколад – 200 г;
  • Олія (для глазурі) – 30 мл

Покроковий фото рецепт Празького торта від Лізи Глинської дивіться тут.


Простий рецепт торта Наполеон

Складові:

  • Вода – 150 г;
  • Цукор – 300 г;
  • Яйця – 6 шт .;
    Ванільний цукор – 1 пакетик;
  • Борошно – 450 г;
  • Вершкове масло – 400 г;
  • Сіль – 7 г;
  • Молоко – 750 г;
  • Сахараная пудра – за смаком

Простий рецепт торта Наполеон ви можете дізнатися тут.


Київський торт

Складові:

  • яйця – 12-13 шт.
  • цукор – 800 г
  • пшеничне борошно другого сорту – 100 г
  • кешью – 450 г
  • ванільний цукор – 30 г
  • вершкове масло (82,5%) – 400 г
  • молоко (2,6%) – 350 мл
  • какао – 20 г
  • коньяк – 20 мл

Як приготувати Київський торт дивіться тут


Медовик класичний

на-судак-с-ай-георгия

Інгредієнти:

  • цукор – 475 г;
  • вода – 75 мл;
  • лимонна кислота – 1 г;
  • харчова сода – 1,5 ч. л.;
  • борошно – 350 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • лимони – 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • сметана – 900 мл;
  • мед — 100 г.

Спосіб приготування

  1. Приготуйте патоку. Поставте сотейник на великий вогонь, насипте в нього цукор, налийте води і зваріть сироп. Додайте лимонну кислоту, соду та розмішайте.
  2. Замісіть тісто. Змішайте на паровій бані масло, цукор, яйця, а потім – патоку. Вимісіть.
  3. Додайте соду, погашену лимонним соком, а потім – борошно та вимісіть тісто.
  4. Приготуйте коржі. Присипте дошку борошном і викладіть на неї тісто. Розріжте тісто на 8 рівних частин. Кожну з них розкачайте в пласт. Перенесіть лист пергаменту з тістом на деко.
  5. Випікайте кожен корж протягом 2 хвилин при температурі 200 ° C.
  6. З кожного готового коржа виріжте форму.
  7. Приготуйте крем. Сметану збийте з цукром міксером. Додайте лимонний сік і ще раз збийте. Додайте мед і перемішайте.

Формуємо торт:

  1. Тарілку змажте кремом і викладіть на неї перший корж. Змастіть корж кремом і покладіть наступний. Повторюйте так до останнього коржа.
  2. Верхній корж і боки торта змастіть кремом. Обрізки подрібніть на крихти в блендері. Присипте дрібними крихтами верх торта, а великими крихтами — його боки.
  3. Залиште медовик на годину при кімнатній температурі, а потім поставте його на 2 години в холодильник.

ГОТУЄМО З НАМИ
Домашній медовик: 5 простих рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Перекуси в школу
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
7 смачних історій для пікніка з гірчицею Торчин
Як приготувати морозиво вдома
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками