Помідори, фаршировані овочевою сумішшю
Складові:
- Помідори – 5 шт .;
- Морква – 1 шт .;
- Яблуко – 1 шт .;
- Солоний огірок – 2 шт .;
- Горошок – 100 г;
- Олія – 2 ст. л .;
- Сіль, кріп – за смаком
Рецепт приготування
- Вимити помідори, гострим ножем зрізати верхню частину, ложечкою дістати серцевину.
- Варену моркву дрібно покришити, яблуко дрібно нарізати, огірки натерти на крупній тертці.
- Всі овочі викласти в миску, додати горошок, сіль, рослинне масло і розмішати. Цим фаршем начинити помідори. Зверху посипати кропом.
Картопля в часниковому соусі
Складові:
- Картопля – 10 шт .;
- Соняшникова олія – 0,5 склянки;
- Часник – 6 часточок;
- Сіль – 2 ч. л.
Рецепт приготування
- Очищену картоплю промити і осушити рушником. Кожну картоплину розрізати навпіл.
- Більшу половину олії розігріти на пательні і обсмажити картоплю до золотавого кольору.
- Потім приготувати часниковий соус. Для цього часник розтерти з сіллю, додати 2 столові ложки соняшникової олії і розмішати.
- Підсмажену картоплю полити часниковим соусом.
Картопляні оладки
Складові:
- Терта сира картопля – 750 г;
- Варена картопля – 500 г;
- Борошно – 3 ст. л;
- Сода – 0,5 ч. л.
Рецепт приготування:
- Частину картоплі потерти на тертці, частина відварити, злити воду, посолити і додати дрібно нарізану і обсмажену в олії цибулю.
- Всю картопляну масу перемішати, додати борошна і соди і з отриманого тесту спекти оладки на олії