Такі пироги: 3 рецепти випічки з полуницею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Довгоочікуваний сезон полуниці відкрито! Якщо ви вже наїлися просто полуниці, пропонуємо приготувати з цієї соковитої та ароматної ягоди випічку
Зберегти в кулінарну книгу

ГОТУЄМО З НАМИ
Заливний пиріг з полуницею і сметаною

Відкритий пиріг з полуницею

пирог с клубникой

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки борошна
  • 110 г дуже холодного вершкового масла
  • 1/2 склянки цукру
  • 1 яйце
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 ч.л. ванільного екстракту

Для начинки:

  • 400 г полуниці
  • 130 г цукру
  • 1,5 ст. л. крохмалю

Як приготувати пиріг з полуницею

  1. Розігріваємо духовку до 175 ˚ С. Застеляємо круглу форму розміром близько 22 см пергаментом.
  2. Нарізаємо полуницю невеликими шматочками.
  3. У мисці змішуємо цукор, борошно, розпушувач і сіль. Натираємо в борошняну суміш дуже холодне масло на тертці і швидко перетираємо його з борошном пальцями, поки не вийде велика крихта.
  4. У невеликій мисці злегка збиваємо яйце з ванільним екстрактом і виливаємо в тісто. Швидко перемішуємо. Відкладаємо приблизно четверту частину тіста, інше викладаємо у форму.
  5. Для начинки змішуємо полуницю, цукор і крохмаль. Розподіляємо начинку по тісту. Тісто, що залишилося, маленькими шматочками розкидаємо по начинці.
  6. Ставимо пиріг у духовку і випікаємо близько 45 хвилин до золотистого кольору. Подаємо полуничний пиріг охолодженим.

Полуничний чізкейк

клубничный чизкейк рецепт

Інгредієнти:

  • сир Філадельфія – 600 г
  • вершки 30% – 200 мл
  • цукрова пудра – 100 г
  • ванільний стручок – за смаком
  • вершкове масло – 100 г
  • печиво з борошна грубого помелу – 300 г
  • полуниця – 400 г

Як приготувати полуничний чізкейк

  1. Печиво перемелюємо в крихту в блендері. Готові крихти в окремій мисці добре перемішуємо з розтопленим вершковим маслом.
  2. Викладаємо дно форми папером для випікання і добре утрамбовуємо масляні крихти. Відкладаємо на годину в холодильник.
  3. Сир, цукрову пудру і ванільний порошок обережно збиваємо, поступово додаючи вершки. Дивимося на густоту — якщо збивати занадто довго, то сирна маса стане рідкуватою.
  4. Готову сирну масу викладаємо у форму на печиво і розподіляємо рівномірно по всій поверхні. Відправляємо в холодильник на кілька годин.
  5. Для приготування начинки беремо кілька полуниць і в блендері змішуємо з 25 грамами цукрової пудри і однією столовою ложкою води. Відправляємо в холодильник.
  6. Готовий охолоджений чізкейк поливаємо топінгом і прикрашаємо полуницею.

Кростата з полуницею і рікоттою

Кростата с клубникой и рикоттой (Crostata con fragola). Шаг 7

Для начинки:

  • полуниця – 500 г
  • цукор – 80 г
  • желатин листовий – 10 г
  • рікотта – 250 г
  • яєчний білок – 1 шт.

Для тіста:

  • борошно – 200 г
  • цукор – 10 г
  • лимон – 1 шт.
  • арахісове масло – 2 ст. л.
  • яблучний сік – 120 мл
  • сіль – 1 дрібка

Як приготувати полуничну кростату

  1. Желатин замочуємо в холодній воді на 10 хв. Лимон миємо та знімаємо цедру спеціальним ножем або натираємо на тертці.
  2. У чашу комбайна кладемо цедру лимона, борошно, цукор, арахісове масло і збиваємо в крихту.
  3. Вливаємо тонкою цівкою яблучний сік, замішуємо тісто і формуємо з нього кулю. Загортаємо тісто в плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.

Готуємо крем

  1. Полуницю ріжемо на дрібні шматочки, кладемо в сотейник разом з 60 грамами цукру і соком, віджатим з лимона, шкірку якого ми використовували для тіста. Варимо полуницю 6-7 хвилин, помішуючи.
  2. Вимикаємо вогонь під полуницею, додаємо в неї віджатий желатин і перемішуємо. Змішуємо полуницю з рікоттою занурювальним блендером.
  3. Збиваємо яєчний білок з 20 грамами цукру до стійких піків. Вводимо збитий білок в крем.
  4. Розкачуємо тісто і накриваємо ним форму 20 см в діаметрі. Накриваємо все фольгою, всипаємо зверху  сіль і випікаємо в духовці при 180 ° близько 15 хвилин. Дістаємо форму, обережно знімаємо фольгу з сіллю і даємо охолонути отриманому кошику.
  5. Заповнюємо кошик кремом і кладемо в холодильник на 4 години. Прикрашаємо кростату цілою полуницею і подаємо!

ГОТУЄМО З НАМИ
Яблучний пиріг зі штрейзелем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сніданок на 8 березня
Цікаві страви на Старий Новий рік
Меню на Старий Новий рік
Тісто для вареників на кефірі
Щедра кутя: 3 рецепти
5 ситних і корисних сніданків для всієї родини
Страви на Старий Новий рік
Стіл на Старий Новий рік
Післясвяткове розвантаження: ТОП-5 легких страв
Обряди та ворожіння по їжі на Старий Новий рік
Вареники з сюрпризом — традиційне ворожіння на Старий Новий рік
Ворожіння на судженого на Різдво 2019
Що повинно бути на столі на Різдво 2019
Рецепти від Джеймі Олівера
Що приготувати на Святвечір 2019

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік