ГОТУЄМО З НАМИ
Домашній йогурт (Все буде добре, відеорецепт)
Як приготувати заморожений йогурт
Змішуємо всі інгредієнти в кухонному комбайні до утворення однорідної маси.
Викладаємо в харчовій контейнер зі щільною кришкою і ставимо в морозильну камеру. Тримаємо суміш у морозилці до тих пір, поки вона не стане зернистою.
Потім суміш знову збиваємо до кремоподібного стану, ставимо в морозильну камеру і повністю заморожуємо.
Перед подачею даємо суміші розм’якнути протягом 10 хвилин.
Для більшої легкості її можна ще раз збити в кухонному комбайні.
Готовий йогурт перекладаємо в креманку, прикрашаємо лимонною цедрою і гілочкою м’яти.
ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадне морозиво (фоторецепт)