Зберегти в кулінарну книгу
Сулугуні в лаваші
Складові:
- Сулугуні – 350 г;
- Лаваш – 2 шт .;
- Свіжа зелень (кріп і петрушка)
Як приготувати сулугуні з лаваші на багатті:
- Сир нарізати тонкими кільцями.
- Лаваш розрізати на прямокутники (приблизно 18х20 см), кількість яких буде відповідати кількості порцій.
- Викладаємо по центру 2-3 шматочки сиру і зверху посипаємо свіжою зеленню.
- Щільно загортаємо лаваш і викладаємо на решітку.
- Готувати близько 15 хвилин на середньому жарі або поки сир не розплавиться.
Ананас на грилі
Складові:
- Консервований ананас кільцями – 1 банка;
- Мед – 1/4 ч. л.;
- Вершкове масло – 70 г;
- Дрібка свіжомеленого чорного перцю;
- Дрібка солі
Як приготувати ананаси на грилі:
- У щільний і закривається пакет помістити часточки ананаса, мед, вершкове масло, сіль і перець.
- Пакет потрясти, щоб кожен шматочок ананаса був покритий маринадом.
- Залишити мінімум на 30 хвилин, а краще на всю ніч в холодильнику.
- На решітку викласти ананасові часточки і готувати 2-3 хвилин з кожного боку.