Класичний шашлик


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Читайте класичний рецепт шашлику з баранини

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Баранина1г
Цибуля6шт
Помідори4шт
Лимон (можна замінити на 0,5 склянки оцту)1шт
Сало25г
Петрушказа смаком
Сільдрібка
Перецьдрібка
Додати в список покупок

Як приготувати шашлик з баранини

  1. М’ясо нарізаємо невеликими шматками, складаємо в посуд, солимо, посипаємо меленим перцем, додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю, сік лимона і перемішуємо.
  2. Посуд накриваємо кришкою і на 2-3 години поміщаємо в холодне місце для маринування.
  3. Шматки м’яса нанизуємо на металевий рожен упереміж з ріпчастою цибулею, порізаною кільцями, змащуємо їх розтопленим курдючним салом.
  4. Смажимо шашлик на мангалі над гарячим вугіллям без полум’я 10-15 хвилин, повертаючи рожен так, щоб м’ясо рівномірно прожарювалося.

При відсутності мангала шашлик можна смажити на електрогрилі або на пательні.

Читайте також:

Соковитий шашлик з кролика в майонезі

Шашлик з яловичини в винно-томатному маринаді

Меню на природу



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити