Класичний шашлик

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Читайте класичний рецепт шашлику з баранини
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Баранина1 г
Цибуля6 шт
Помідори4 шт
Лимон (можна замінити на 0,5 склянки оцту)1 шт
Сало25 г
Петрушка за смаком
Сіль дрібка
Перець дрібка
Додати в список покупок

Як приготувати шашлик з баранини

  1. М’ясо нарізаємо невеликими шматками, складаємо в посуд, солимо, посипаємо меленим перцем, додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю, сік лимона і перемішуємо.
  2. Посуд накриваємо кришкою і на 2-3 години поміщаємо в холодне місце для маринування.
  3. Шматки м’яса нанизуємо на металевий рожен упереміж з ріпчастою цибулею, порізаною кільцями, змащуємо їх розтопленим курдючним салом.
  4. Смажимо шашлик на мангалі над гарячим вугіллям без полум’я 10-15 хвилин, повертаючи рожен так, щоб м’ясо рівномірно прожарювалося.

При відсутності мангала шашлик можна смажити на електрогрилі або на пательні.

Читайте також:

Соковитий шашлик з кролика в майонезі

Шашлик з яловичини в винно-томатному маринаді

Меню на природу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар