Круасани: ідеальний сніданок

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сніданки
Який сніданок може бути вишуканішим, ніж круасани та кава з молоком? Ми відкриваємо секрети, які допоможуть вам навчитися самостійно готувати круасани на будь-який смак.
Зберегти в кулінарну книгу

Класичний рецепт круасана

Інгредієнти:

  • борошно – 3,75 склянки;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • сухі дріжджі – 2 ч. л.;
  • молоко – 1,25 склянки;
  • молоко – 1 ст. л.

 

Спосіб приготування

У великій мисці змішуємо сухі інгредієнти, вливаємо молоко. Замішуємо тісто, викладаємо його на дошку, посипану борошном, і вимішуємо 5-10 хвилин, до еластичності. Перекладаємо в миску, накриваємо та ставимо в тепле місце, щоб тісто вдвічі збільшилося в розмірі. Продовження рецепта читайте тут.

Круасани із листкового тіста зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • готове листкове тісто – 500 г;
  • згущене молоко – 1 банка.

 

Спосіб приготування

Зваріть згущене молоко. Для цього опустіть банку зі згущеним молоком у ківш або маленьку каструлю з водою так, щоб вона повністю покрила банку. Варіть 2 години на повільному вогні. Дайте банці охолонути, перш ніж почнете готувати круасани з листкового тіста. Розріжте кожен лист тіста на 4 прямокутника, а кожен з них – розріжте по діагоналі. Розкачайте кожен трикутник у борошні качалкою так, щоб злегка витягнути їх і вирівняти бічні сторони. На кожен трикутник з більш широкої сторони покладіть половину ложки вареного згущеного молока. Загорніть круасани, рухаючись від краю з начинкою. Випікайте в духовці при 180-200 градусах до зарум’янювання.

Круасани з шоколадною пастою

Інгредієнти:

  • шоколадна паста Nutella – 24 ст. л.;
  • цукор – 80 г;
  • яєчні жовтки – 2 шт.;
  • яйця – 1 шт.;
  • молоко – 250 мл;
  • дріжджі – 80 г;
  • борошно – 650 г.

 

Спосіб приготування

Змішуємо в мисці яйце, яєчні жовтки, дріжджі, цукор, тепле молоко та сіль. Енергійно перемішуємо протягом декількох хвилин. Додаємо 500 г борошна і вимішуємо ще протягом кількох хвилин. Всипаємо борошно і знову перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

Піца-круасан

Інгредієнти:

  • борошно – 480 г;
  • вершкове масло – 220 г;
  • сир гауда – 100 г;
  • шинка – 250 г;
  • печериці – 300 г;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • оливки – 150 г.

 

Спосіб приготування

Замісити тісто: змішайте борошно, сіль і м’яке вершкове масло, поступово влийте холодну воду. Вимісіть і розкачайте тісто в тонкий прямокутний пласт, натріть на нього холодне вершкове масло, складіть конвертом і покладіть в морозилку на 30 хв. Далі знову розкачайте тісто в пласт, складіть конвертом і ще раз розкачайте. Повторіть 5 разів. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Кращі рецепти бананової випічки

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику
Страви на вогнищі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками