Як приготувати млинці із пшона та гречаного борошна
- Варимо на воді в’язку пшеничну кашу. Охолоджуємо її і протираємо через сито.
- Четверту частину гречаного борошна розбавляємо окропом до густої консистенції.
- Перемішуємо борошно та воду до тих пір, поки тісто не охолоне. Потім додаємо розведені в теплій воді дріжджі та даємо тісту підійти, поки поверхня тіста повністю не покриється пухирцями вуглекислого газу.
- Додаємо в опару всю протерту кашу, всипаємо гречане борошно, солимо та доливаємо теплої води стільки, щоб тісто після перемішування було схоже на не дуже густу сметану.
- Ставимо тісто в тепле місце та після того, як воно знову підійде, випікаємо млинці.
ГОТУЄМО З НАМИ
Млинці на мінеральній воді від Єлизавети Глинської