Как разделать щуку: мастер-класс от Аллы Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Мастер-класс по разделыванию щуки от самой знаменитой рыбачки Украины Аллы Ковальчук
Зберегти в кулінарну книгу

Алла Ковальчук

1. Снимаем вилкой чешую

2. Срезаем плавники

3. Делаем надрез на брюшке

4. Разрезаем

5. Вырезаем жабры и удаляем внутренности

6. Промываем под струей проточной воды

7. Обсушиваем бумажным полотенцем

8. Начиная с хвоста, делаем надрез по хребту

9. Срезаем филе

10. Хребет разрезаем на несколько частей — он подойдет для варки бульона

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Піта для шаурми
Пишний бісквіт — простий рецепт
Тісто для горішків зі згущеним молоком
Швидке тісто для пиріжків
Що таке Ньоккі і як їх готувати (рецепт)
15 хвилин і на стіл: 5 швидких десертів
Як приготувати тісто філо
Млинці із пшона та гречаного борошна
Вірменський лаваш: як приготувати в домашніх умовах
Млинці на мінеральній воді від Єлизавети Глинської
Суші — рецепт від Йошихіро Фудзівари
Домашній майонез: рецепт приготування
Крем для торта зі згущеного молока
Яйце-пашот (фоторецепт)
Як приготувати твердий сир в домашніх умовах

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо