Панчетта


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Панчетта (итал. pancetta) — разновидность бекона в итальянской кухне. Представляет собой жирный кусок свиной грудинки, вяленый в соли, специях и травах. В некоторых итальянских регионах при вялении используются шалфей и розмарин. Панчетту готовят из особой породы беконных свиней.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Панчетта (итал. pancetta) — разновидность бекона в итальянской кухне. Представляет собой жирный кусок свиной грудинки, вяленый в соли, специях и травах. В некоторых итальянских регионах при вялении используются шалфей и розмарин. Панчетту готовят из особой породы беконных свиней.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Бутерброд з червоним тунцем
Пісний борщ
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Суп харчо з яловичиною
Домашній майонез за 1 хвилину
Торт Монастирська хата
Голодна кутя з рисом
Голодна кутя
Глінтвейн з джином
Торт Дамські пальчики (Все буде смачно) (відеорецепт)
Різотто з морепродуктами
Дієтичні еклери
Рулька, фарширована грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Ірландська кава – рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити