В ресторане Touch Cafe открыт сезон «охоты» на лисичек


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Шеф-повар Михаил Марчук представляет блюда с грибами лисичками

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ресторан Touch Cafe приглашает на открытие сезона блюд с грибами лисичками! По случаю наступления грибной поры шеф-повар ресторана Михаил Марчук разработал специальное меню.

В ассортименте:
салат из лисичек, рукколы, сыра качо рикотта с яйцом пашот (115 грн);
суп из фасоли с лисичками и чоризо (54 грн);
пицца с лисичками (грибы, моцарелла, горгонзола, ветчина, томаты) (148 грн);
папарделле с лисичками и цукини (79 грн);
пирог с лисичками (81 грн);
молодой картофель с лисичками и сметаной (94 грн);
филе свинины с овощным соте и лисичками (подается с абрикосовым соусом) (112 грн).



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Глінтвейн з білим вином
Сирники в мультиварці
Заварний крем з молока: як варити?
Грибна юшка з ароматом лісових грибів
Роли з сьомгою, маскарпоне й авокадо
Бутерброд з червоним тунцем
Пісний борщ
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Суп харчо з яловичиною
Домашній майонез за 1 хвилину
Торт Монастирська хата
Грибний суп в мультиварці
Голодна кутя з рисом
Голодна кутя


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити