Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухня
Чудова паста з ароматними білими грибами та пармезаном від шеф-кухаря Марко Якетти для тих, хто цінує справжній італійський смак.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Паста «Папарделле»150 г
Бульйон овочевий150 г
Олія оливкова15 г
Масло вершкове10 г
Сир пармезан10 г
Білі гриби70 г
Біле вино30 г
Цибуля10 г
Помідори чері6 шт.
Зелень петрушки за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пасту Папарделле з білими грибами

Продукти для приготування пасти

1. Розігріваємо в пательні оливкову олію.

2. Викладаємо в олію нарізану півкільцями цибулю і обсмажуємо, поки вона не стане прозорою.

3. Додаємо очищені від піску, вимиті і нарізані соломкою білі гриби.

4. Солимо і перчимо.

5. Перемішуємо й обсмажуємо 5 хвилин.

6. Додаємо вино.

.

7. Коли вино трохи випарується, вливаємо бульйон.

8. У підсоленій воді відварюємо пасту.

9. Додаємо до грибів половинки помідорів чері.

10. Додаємо подрібнену зелень.

11. Кладемо трохи вершкового масла.

12. Готову пасту відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва вода.

13. Додаємо пасту до грибів та овочів, перемішуємо і нагріваємо 1-2 хвилини.

14. Посипаємо страву тертим сиром.

15. Перемішуємо.

16. Викладаємо готову пасту на тарілку.

17. Прикрашаємо пасту листком базиліку.

Дякуємо за рецепт шеф-повару Марко Якетту!

Читайте також, як приготувати пасту Карбонара.

ГОТУЄМО З НАМИ
Паста з куркою та грибами

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Тушкована картопля з грибами
Смажена картопля з часником
Плов з м’ясом: рецепт приготування
Паста Карбонара без вершків
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею