Як приготувати пасту Папарделле з білими грибами
Продукти для приготування пасти
1. Розігріваємо в пательні оливкову олію.
2. Викладаємо в олію нарізану півкільцями цибулю і обсмажуємо, поки вона не стане прозорою.
3. Додаємо очищені від піску, вимиті і нарізані соломкою білі гриби.
4. Солимо і перчимо.
5. Перемішуємо й обсмажуємо 5 хвилин.
6. Додаємо вино.
.
7. Коли вино трохи випарується, вливаємо бульйон.
8. У підсоленій воді відварюємо пасту.
9. Додаємо до грибів половинки помідорів чері.
10. Додаємо подрібнену зелень.
11. Кладемо трохи вершкового масла.
12. Готову пасту відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва вода.
13. Додаємо пасту до грибів та овочів, перемішуємо і нагріваємо 1-2 хвилини.
14. Посипаємо страву тертим сиром.
15. Перемішуємо.
16. Викладаємо готову пасту на тарілку.
17. Прикрашаємо пасту листком базиліку.
Дякуємо за рецепт шеф-повару Марко Якетту!
Читайте також, як приготувати пасту Карбонара.
ГОТУЄМО З НАМИ
Паста з куркою та грибами