Овочева лазанья

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиВегетаріанствоІталійська кухня
Пропонуємо рецепт приголомшливо смачної овочевої лазаньї. Ця вегетаріанська лазанья вам точно сподобається!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Пармезан150 г
Перець чорний мелений за смаком
Орегано за смаком
Чебрець за смаком
Кабачок1 шт
Червоний болгарський перець1 шт
Часник3 зубчик
Селера, стебла2 шт
Морква, невелика1 шт
Спаржа3 шт
Цибуля ріпчаста1 шт
Вода100 мл
Петрушка, пучок1 шт
Оливкова олія1 ч.л.
Яйце1 шт
Борошно вищого гатунку370 г
Масло вершкове100 г
Молоко600 мл
Мускатний горіх, мелений1 ч.л.
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати овочеву лазанью

Приготування тіста для лазаньї

  1. Петрушку з холодною водою подрібнюємо в блендері, потім поміщаємо на вогонь, нагріваємо до температури 65 ° С і проціджуємо.
  2. Замішуємо круте прісне тісто з борошна (300 г), яйця, масла і пофарбованої води. Даємо йому вистоятися півгодини. Потім тісто дуже тонко розкачуємо (товщиною до 1 мм), нарізаємо прямокутними листами (приблизно 8 х 20 см) і відварюємо їх до стану «аль денте» в підсоленій воді.
  3. Виймаємо тісто і викладаємо на серветки або льодяне полотно, щоб прибрати зайву вологу.

Приготування начинки

  1. Овочі нарізаємо кубиками.
  2. Складаємо овочі в пательню і тушкуємо до готовності у власному соку, приправивши чебрецем і орегано.

Приготування соусу бешамель

  1. Розтоплюємо вершкове масло, всипаємо борошно і смажимо, помішуючи
    дерев’яною ложкою, до появи горіхового аромату, але не допускаючи потемніння борошна – соус повинен бути білим.
  2. Потім, продовжуючи помішування, тонким струменем вливаємо тепле молоко.
  3. Варимо соус на слабкому вогні до однорідності, постійно розмішуючи вінчиком.
  4. У кінці додаємо в соус мускатний горіх, сіль і перець.

Приготування лазаньї

  1. Духовку розігріваємо до 170 ° С.
  2. Форму змащуємо оливковою олією, на дно наливаємо трохи соусу.
  3. Викладаємо тісто, шар начинки, поливаємо соусом і посипаємо тертим пармезаном – чим більше буде таких шарів, тим краще.
  4. Останній шар накриваємо листом пасти, посипаємо пармезаном, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30-35 хвилин, після чого фольгу знімаємо і знову кладемо лазанью на 10-15 хвилин в духовку для утворення рум’яної скоринки.

Подаємо лазанью до столу у вигляді пирога або порційно, видавивши порції кільцем, або нарізавши шматочками.

Читайте також ще один рецепт приготування лазаньї.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками