Як приготувати лазанью
Продукти для лазаньї
1. Розігріваємо в сковороді олію
2. Викладаємо в масло розмарин, чебрець, лавровий лист і нарізану цибулю. Обсмажуємо до прозорості цибулі
3. Додаємо фарш
4. Обсмажуємо, поки м’ясо не змінить колір
5. Солимо, перчимо і заправляємо паприкою
6. Кладемо томатне пюре і тушкуємо ще пару хвилин
Для приготування томатного пюре, зніміть шкірку з помідорів і перебити їх в блендері
7. Викладаємо лист лазаньї на деко, застелене пергаментом (або в форму)
Як приготувати листи для лазаньї
Читайте також, як приготувати лазанью з лаваша
8. Покриваємо лист соусом і тертим сиром
Замість моцарелли можна взяти будь-який твердий сир. Єдина умова – він повинен добре плавитися
9. Викладаємо зверху другий лист, соус, сир і т.д. Всього робимо 6 шарів.
10. Викладаємо на верхній лист лазаньї томатне пюре
11. Розміщуємо лазанью в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 25 хвилин
12. Готову лазанью посипаємо тертим сиром, ставимо в розігріту духовку і запікаємо, поки сир не розплавиться
Лазанья готова! Смачного!