Піца по-сицилійськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухняДень Святого Валентина
Як приготувати піцу по-сицилійськи вдома читайте в нашому покроковому рецепті!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Моцарела600 г
Томатна паста400 г
Маслини (без кісточок)200 г
Солона кілька без кісток10 шт
Солоні каперси3 ст.л.
Орегано1 ст.л.
Тісто для піцци1 шт
Базилік по вкусу
Додати в список покупок

Як приготувати піцу по-сицилійськи

Крок 1. Тісто розкачуємо в коло діаметром 25 см і товщиною не більше 0,5 см

Крок 2. Подрібнюємо помідори, очищені від шкірки, викладаємо на основу, змастивши її попередньо невеликою кількістю оливкової олії, посипаємо орегано і ставимо в нагріту до 250 градусів духовку на 10 хвилин

Крок 3. Дістаємо піцу, посипаємо її шматочками каперсів, дрібно нарізаних кільок і моцарели, ставимо назад в духовку і випікаємо ще 5 хвилин до готовності. Перед подачею посипаємо піцу по-сицилійськи листочками базиліку й злегка скраплюємо оливковою олією

Читайте також: Корисна піца (Все буде добре) (відео)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)