Як приготувати піцу по-сицилійськи
Крок 1. Тісто розкачуємо в коло діаметром 25 см і товщиною не більше 0,5 см
Крок 2. Подрібнюємо помідори, очищені від шкірки, викладаємо на основу, змастивши її попередньо невеликою кількістю оливкової олії, посипаємо орегано і ставимо в нагріту до 250 градусів духовку на 10 хвилин
Крок 3. Дістаємо піцу, посипаємо її шматочками каперсів, дрібно нарізаних кільок і моцарели, ставимо назад в духовку і випікаємо ще 5 хвилин до готовності. Перед подачею посипаємо піцу по-сицилійськи листочками базиліку й злегка скраплюємо оливковою олією
Читайте також: Корисна піца (Все буде добре) (відео)