Люля-кебаб з курки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Кавказська кухняПікнік
Люля-кебаб - східна страва у вигляді довгастих котлет, приготованих з м'ясного фаршу, як шашлик. Рецепт люля-кебаб дуже простий, а цю страву можна приготувати навіть вдома на пательні або в духовці
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курка2 кг
Цибуля1 шт
Зелень1 пучок
Часник2 зубчика
Сіль, перець, спеції за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати люля-кебаб: рецепт

1. Відокремте м’ясо від кісток, подрібніть разом з жиром.

2. Змішайте з цибулею і часником, додайте зелень, сіль, спеції.

3. Добре вимішайте масу, відбийте об обробну дошку.

4. Сформуйте довгі ковбаски, надіньте на шпажки.

5. Запікайте в духовці під грилем 15 хвилин, один раз переверніть.

Читайте також:

Люля-кебаб в духовці

Меню на пікнік

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами
Солянка з капусти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму