Люля-кебаб з курки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Кавказська кухняПікнік
Люля-кебаб - східна страва у вигляді довгастих котлет, приготованих з м'ясного фаршу, як шашлик. Рецепт люля-кебаб дуже простий, а цю страву можна приготувати навіть вдома на пательні або в духовці
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курка2 кг
Цибуля1 шт
Зелень1 пучок
Часник2 зубчика
Сіль, перець, спеції за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати люля-кебаб: рецепт

1. Відокремте м’ясо від кісток, подрібніть разом з жиром.

2. Змішайте з цибулею і часником, додайте зелень, сіль, спеції.

3. Добре вимішайте масу, відбийте об обробну дошку.

4. Сформуйте довгі ковбаски, надіньте на шпажки.

5. Запікайте в духовці під грилем 15 хвилин, один раз переверніть.

Читайте також:

Люля-кебаб в духовці

Меню на пікнік

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Курячі відбивні в картопляної шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)