Люля-кебаб з курки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Люля-кебаб - східна страва у вигляді довгастих котлет, приготованих з м'ясного фаршу, як шашлик. Рецепт люля-кебаб дуже простий, а цю страву можна приготувати навіть вдома на пательні або в духовці

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Курка2кг
Цибуля1шт
Зелень1пучок
Часник2зубчика
Сіль, перець, спеціїза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати люля-кебаб: рецепт

1. Відокремте м’ясо від кісток, подрібніть разом з жиром.

2. Змішайте з цибулею і часником, додайте зелень, сіль, спеції.

3. Добре вимішайте масу, відбийте об обробну дошку.

4. Сформуйте довгі ковбаски, надіньте на шпажки.

5. Запікайте в духовці під грилем 15 хвилин, один раз переверніть.

Читайте також:

Люля-кебаб в духовці

Меню на пікнік



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею