Кролик в білому вині (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиЗдорове харчуванняІталійська кухня
Якщо ви досі не зважувалися приготувати м’ясо кролика, зараз — найкращий час! А з цим простим рецептом кролик у вині вийде ніжним, м’яким та ароматним
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кролик200 г
Сухе біле вино50 г
Цибуля50 г
Морква50 г
Селера50 г
Кедрові горішки20 г
Вода чи бульйон за смаком
Розмарин, чебрець за смаком
Оливкова олія за смаком
Часник за смаком
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Додати в список покупок

Кролик в білому вині — покроковий рецепт приготування з фото

Продукти для приготування кролика у білому вині: м’ясо кролика, вино біле, селера, олія, цибуля, морква, трави, часник

1. Часник розрізаємо на декілька частин…

2. … Та викладуємо в розігріту олію

3. Туди ж кладем вимочену у вині тушку кролика

Кролика варто вимочити у вині не тільки для смаку, а ще й щоб прибрати його специфічний запах. Для цього кролика маринують від 1 до 3 годин

4. Кидаємо до м’яса чебрець, розмарин та лавровий лист

5. Вливаємо біле вино та тушкуємо, доки не випариться приблизно половина рідини

6. Додаємо цибулю та моркву, порізані дрібним кубиком

7. Ще трохи води та тушкуємо кролика 15 хвилин

8. Додаємо селеру, нарізану кубиком

9. Кидаємо кедрові горішки та солимо

10. Перчимо

11. Накриваємо пательню кришкою та тушкуємо

Готовність страви можна визначити вилкою: готове м’ясо ніжне, м’яке та легко відходить від кості

Кролика в вині можна подати з пастою або будь-яким іншим гарніром

Дякуємо за рецепт кольсунтанту з італійської кухні Стефано Міннею

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Плов з м’ясом: рецепт приготування
Паста Карбонара без вершків
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Томатне печиво
Топінамбур у фритюрі
Солодко та низькокалорійно: 5 рецептів дієтичних десертів
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Броколі з морквою
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Брюссельська капуста: рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею