Бануш («МастерШеф»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вода 100мл
Брынза 150г
Кукурузная мука или мелкая крупа 250г
Сметана домашняя 800мл
Соль 0по вкусу

Сметану разводим водой, ставим на огонь, доводим до кипения, солим. Непрерывно помешивая сметану деревянной ложкой, тонкой струйкой всыпаем муку. Огонь убавляем до минимума и непрерывно растираем муку деревянной ложкой по кругу, пока сверху не проступят капельки масла.

Подача и сервировка бануша

Готовый бануш подаем с измельченной брынзой, шкварками, поджаренными грибами, зеленью.


Еще рецепты бануша



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити