ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1. Заздалегідь покладіть морський коктейль в друшляк, а його поставте на миску. Сховайте в холодильник на найхолоднішу полку до повного розморожування. Потім промийте коктейль холодною водою.
Крок 2. Роздавите зубчики часнику ножем і очистіть. Розріжте перець чилі уздовж, очистіть від насіння і перегородок, наріжте півкільцями. Очистіть помідори від шкірки і наріжте кубиками. Петрушку дрібно порубати.
Крок 3. Закип’ятіть 3 літри води, посоліть. Опустіть спагетті в киплячу воду і варіть до готовності.
Крок 4. Розігрійте на сильному вогні в широкій сковороді 3 столові ложки оливкової олії і покладіть часник і перець чилі. Обсмажте приблизно 1 хвилину, потім вийміть часник. Додайте морський коктейль і смажте ще 2 хвилини. Додайте помідори, посоліть і поперчіть, готуйте ще 3 хвилини, додайте петрушку.
Крок 5. Відкиньте спагетті на друшляк, залишивши трохи води. Викладіть їх в соус, перемішайте, влийте 3 столові ложки оливкової олії.
Якщо соус вийшов густим, додайте трохи води з-під спагетті. Прогрійте разом 2 хвилини, і подавайте.
Читайте також: Паста болоньєзе