Курячі стегенця, запечені з овочами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Ця страва - просто палочка-виручалочка - вона смачна, ефектна та дуже легка в приготуванні. Її можна приготувати і на сімейний обід, і поставити на святковий стіл. Овочі можна підбирати в залежності від сезону, а взимку використовувати заморожені суміші
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курячі стегенця3 шт
Картопля5 шт
Цвітна капуста, маленька головка1 шт
Кабачок1 шт
Свіжий чебрець5 гілочок
Часник2 зубчика
Натуральний яблучний оцет2 ст.л.
Спеції для курки за смаком
Рослинна олія за смаком
Зелень за смаком
Кетчуп за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати курячі стегенця, запечені з овочами

1. Курячі стегенця промиваємо, заливаємо невеликою кількістю холодної води. Додаємо оцет, сіль, цукор, спеції, роздавлений часник і листя чебрецю. Залишаємо курку маринуватися на 30-60 хвилин.

2. Картоплю нарізаємо невеликими шматочками, кабачок нарізаємо кружальцями, а капусту розбираємо на суцвіття. Змішуємо всі овочі в мисці. Солимо, перчимо і додаємо рослинну олію. Добре перемішуємо та викладаємо овочі в форму.

3. Зверху викладаємо курячі стегенця, попередньо забравши з них залишки часнику і чебрецю.

Викладайте стегенця тільки поверх овочів – тоді жир, який виділиться під час запікання, буде стікати на овочі й просочувати їх.

4. Запікаємо курку з овочами в розігрітій до 200 ° С духовці до готовності (курка повинна підрум’янитися, а овочі повинні стати м’якими). Після того, як курячі стегенця вже стануть рум’яними зверху, змащуємо їх томатним соусом або кетчупом і поміщаємо в духовку ще на 5 хвилин (змащувати курку кетчупом не обов’язково).

Читайте також: Печеня з курки в горщиках (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста болоньєзе з сиром
Соте з баклажанів (Майстер Шеф)
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму