Як приготувати розсольник з куркою
- Картоплю нарізаємо шматочками й обсмажуємо з нарізаними корінням і припущеними огірками.
- Готуємо бульйон. Відварюємо в підсоленій воді тушку курки або курчати. За 15-20 хвилин до готовності опускаємо в бульйон коріння, огірки та картоплю. Додаємо 1-2 лаврових листки, горошини чорного перцю, 1 склянку прокипяченного огіркового розсолу та варимо ще 10 хвилин.
- З готового розсольнику виймаємо курку та поділяємо її на порційні шматочки.
- Перед подачею на стіл у кожну тарілку кладемо шматок курки, нарізаний салат і заправляємо сметаною.
ГОТУЄМО З НАМИ
Класничний розсольник з нирками та перловкою