Пеппер-стейк


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Соковитий, смачний і гострий пеппер-стейк з хрусткою скоринкою з перцю

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яловичий стейк300г
Чорний перець горошком15г
Оливкова олія1ст.л.
Сільза смаком

Як приготувати пеппер-стейк

  1. Перець висипаємо в zip-пакет і дробимо качалкою
  2. Стейк миєму й обсушуємо паперовими рушниками
  3. Злегка змащуємо м’ясо олією та обвалюємо у перці — повинна вийти чорна скоринка
  4. Пательню ставимо на максимальний вогонь і обсмажуємо стейк з усіх боків до тих пір, поки не вийде хрустка скоринка

Для смаження найкраще підійде пательня-гриль

Пеппер-стейк готовий! Подаємо стейк зі смаженою картоплею та овочами.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром
Запіканка з курки


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити