Пеппер-стейк

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Соковитий, смачний і гострий пеппер-стейк з хрусткою скоринкою з перцю
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яловичий стейк300 г
Чорний перець горошком15 г
Оливкова олія1 ст.л.
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пеппер-стейк

  1. Перець висипаємо в zip-пакет і дробимо качалкою
  2. Стейк миєму й обсушуємо паперовими рушниками
  3. Злегка змащуємо м’ясо олією та обвалюємо у перці — повинна вийти чорна скоринка
  4. Пательню ставимо на максимальний вогонь і обсмажуємо стейк з усіх боків до тих пір, поки не вийде хрустка скоринка

Для смаження найкраще підійде пательня-гриль

Пеппер-стейк готовий! Подаємо стейк зі смаженою картоплею та овочами.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький