Стейк по-японські з соусом теріякі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Стейк — це ціла культура — від майстерності нарізання м'яса до особливої ​​атмосфери, створюваної в процесі його приготування. Представляємо унікальний рецепт цієї страви — стейк зі свинини з грибами шиітаке в японському стилі!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Філе свинини200г
Багет20г
Гриби шиітаке3шт
Соєвий соус150г
Апельсиновий сік100г
Кунжутна олія10г
Цукор50г
Лавровий лист1шт
Імбир свіжий3г
Цибуля20г
Крохмаль5г
Цибуля шнітза смаком
Сіль2г
Перець1г
Оліяза смаком
Додати в список покупок

Приготування маринаду для свинячого стейка

Змішуємо в мисці оливкова і кунжутне масло, соєвий соус. Кладемо перець, тертий на дрібній тертці імбир і збиваємо. Стейк занурюємо в маринад і залишаємо на 30 хвилин.

Приготування стейку

Викладаємо мариноване м’ясо на гриль і обсмажуємо з кожного боку до готовності.

Приготування соусу теріякі

У каструлю наливаємо соєвий соус, додаємо гарячу воду, апельсиновий сік і тертий імбир, ставимо все на вогонь. Кладемо лавровий лист і цукор, перемішуємо. Додаємо половинки цибулі, доводимо соус до кипіння і варимо 5 хвилин. Соус проціджуємо.

У холодній воді розводимо крохмаль і додаємо його в соус. Залишаємо його на вогні до загустіння. Якщо соус вийшов дуже густим, можна додати в нього води і знову довести до кипіння.

Крохмаль вводимо в соус невеликими порціями і при цьому постійно збиваємо

Приготування грибів

Розігріваємо в сковороді оливкову олію і злегка обсмажуємо гриби. Нарізаємо готовий стейк скибочками середньої товщини і додаємо їх до грибів. Додаємо до грибів і м’яса соус і кип’ятимо протягом 2 хвилин.

Подача та сервірування стейка

Обсмажуємо з двох сторін скибочки багета і нарізаємо цибулю шніт. Викладаємо грінки на тарілку, зверху — стейк, гриби і пір’ячко цибулі шніт.

Читайте также:



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Піца з овочами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити