Стейк по-японські з соусом теріякі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Японська кухняДень народження
Стейк — це ціла культура — від майстерності нарізання м'яса до особливої ​​атмосфери, створюваної в процесі його приготування. Представляємо унікальний рецепт цієї страви — стейк зі свинини з грибами шиітаке в японському стилі!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Філе свинини200 г
Багет20 г
Гриби шиітаке3 шт
Соєвий соус150 г
Апельсиновий сік100 г
Кунжутна олія10 г
Цукор50 г
Лавровий лист1 шт
Імбир свіжий3 г
Цибуля20 г
Крохмаль5 г
Цибуля шніт за смаком
Сіль2 г
Перець1 г
Олія за смаком
Додати в список покупок

Приготування маринаду для свинячого стейка

Змішуємо в мисці оливкова і кунжутне масло, соєвий соус. Кладемо перець, тертий на дрібній тертці імбир і збиваємо. Стейк занурюємо в маринад і залишаємо на 30 хвилин.

Приготування стейку

Викладаємо мариноване м’ясо на гриль і обсмажуємо з кожного боку до готовності.

Приготування соусу теріякі

У каструлю наливаємо соєвий соус, додаємо гарячу воду, апельсиновий сік і тертий імбир, ставимо все на вогонь. Кладемо лавровий лист і цукор, перемішуємо. Додаємо половинки цибулі, доводимо соус до кипіння і варимо 5 хвилин. Соус проціджуємо.

У холодній воді розводимо крохмаль і додаємо його в соус. Залишаємо його на вогні до загустіння. Якщо соус вийшов дуже густим, можна додати в нього води і знову довести до кипіння.

Крохмаль вводимо в соус невеликими порціями і при цьому постійно збиваємо

Приготування грибів

Розігріваємо в сковороді оливкову олію і злегка обсмажуємо гриби. Нарізаємо готовий стейк скибочками середньої товщини і додаємо їх до грибів. Додаємо до грибів і м’яса соус і кип’ятимо протягом 2 хвилин.

Подача та сервірування стейка

Обсмажуємо з двох сторін скибочки багета і нарізаємо цибулю шніт. Викладаємо грінки на тарілку, зверху — стейк, гриби і пір’ячко цибулі шніт.

Читайте также:

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста Карбонара без вершків
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти
Брюссельська капуста зі свинячим стейком
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів