Стейк по-японські з соусом теріякі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Японська кухняДень народження
Стейк — це ціла культура — від майстерності нарізання м'яса до особливої ​​атмосфери, створюваної в процесі його приготування. Представляємо унікальний рецепт цієї страви — стейк зі свинини з грибами шиітаке в японському стилі!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Філе свинини200 г
Багет20 г
Гриби шиітаке3 шт
Соєвий соус150 г
Апельсиновий сік100 г
Кунжутна олія10 г
Цукор50 г
Лавровий лист1 шт
Імбир свіжий3 г
Цибуля20 г
Крохмаль5 г
Цибуля шніт за смаком
Сіль2 г
Перець1 г
Олія за смаком
Додати в список покупок

Приготування маринаду для свинячого стейка

Змішуємо в мисці оливкова і кунжутне масло, соєвий соус. Кладемо перець, тертий на дрібній тертці імбир і збиваємо. Стейк занурюємо в маринад і залишаємо на 30 хвилин.

Приготування стейку

Викладаємо мариноване м’ясо на гриль і обсмажуємо з кожного боку до готовності.

Приготування соусу теріякі

У каструлю наливаємо соєвий соус, додаємо гарячу воду, апельсиновий сік і тертий імбир, ставимо все на вогонь. Кладемо лавровий лист і цукор, перемішуємо. Додаємо половинки цибулі, доводимо соус до кипіння і варимо 5 хвилин. Соус проціджуємо.

У холодній воді розводимо крохмаль і додаємо його в соус. Залишаємо його на вогні до загустіння. Якщо соус вийшов дуже густим, можна додати в нього води і знову довести до кипіння.

Крохмаль вводимо в соус невеликими порціями і при цьому постійно збиваємо

Приготування грибів

Розігріваємо в сковороді оливкову олію і злегка обсмажуємо гриби. Нарізаємо готовий стейк скибочками середньої товщини і додаємо їх до грибів. Додаємо до грибів і м’яса соус і кип’ятимо протягом 2 хвилин.

Подача та сервірування стейка

Обсмажуємо з двох сторін скибочки багета і нарізаємо цибулю шніт. Викладаємо грінки на тарілку, зверху — стейк, гриби і пір’ячко цибулі шніт.

Читайте также:

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Печеня із курки в горщиках (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік