Стейк по-японські з соусом теріякі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Стейк — це ціла культура — від майстерності нарізання м'яса до особливої ​​атмосфери, створюваної в процесі його приготування. Представляємо унікальний рецепт цієї страви — стейк зі свинини з грибами шиітаке в японському стилі!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Філе свинини200г
Багет20г
Гриби шиітаке3шт
Соєвий соус150г
Апельсиновий сік100г
Кунжутна олія10г
Цукор50г
Лавровий лист1шт
Імбир свіжий3г
Цибуля20г
Крохмаль5г
Цибуля шнітза смаком
Сіль2г
Перець1г
Оліяза смаком

Приготування маринаду для свинячого стейка

Змішуємо в мисці оливкова і кунжутне масло, соєвий соус. Кладемо перець, тертий на дрібній тертці імбир і збиваємо. Стейк занурюємо в маринад і залишаємо на 30 хвилин.

Приготування стейку

Викладаємо мариноване м’ясо на гриль і обсмажуємо з кожного боку до готовності.

Приготування соусу теріякі

У каструлю наливаємо соєвий соус, додаємо гарячу воду, апельсиновий сік і тертий імбир, ставимо все на вогонь. Кладемо лавровий лист і цукор, перемішуємо. Додаємо половинки цибулі, доводимо соус до кипіння і варимо 5 хвилин. Соус проціджуємо.

У холодній воді розводимо крохмаль і додаємо його в соус. Залишаємо його на вогні до загустіння. Якщо соус вийшов дуже густим, можна додати в нього води і знову довести до кипіння.

Крохмаль вводимо в соус невеликими порціями і при цьому постійно збиваємо

Приготування грибів

Розігріваємо в сковороді оливкову олію і злегка обсмажуємо гриби. Нарізаємо готовий стейк скибочками середньої товщини і додаємо їх до грибів. Додаємо до грибів і м’яса соус і кип’ятимо протягом 2 хвилин.

Подача та сервірування стейка

Обсмажуємо з двох сторін скибочки багета і нарізаємо цибулю шніт. Викладаємо грінки на тарілку, зверху — стейк, гриби і пір’ячко цибулі шніт.

Читайте также:



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Рибний паштет від Алли Ковальчук (фоторецепт)
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити