Вонголе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Ракушки вонголе300г
Масло оливковое30мл
Вино белое сухое100мл
Чеснок30г
Лук30г
Петрушка0щепотка
Орегано0щепотка
Перец 0щепотка
Сахар0щепотка
Соль0щепотка

Моллюсков тщательно моем и обсушиваем. Масло разогреваем на сковороде и добавляем мелко измельченные чеснок и лук. Подготовленные ракушки закладываем в масло и тушим 3-4 минуты. Затем добавляем вино, измельченную петрушку и орегано. Пропариваем ракушки в вине еще 5-10 мин (они должны открыться) и добавляем соль, перец, сахар. В конце, при желании, можно добавить небольшой кусочек сливочного масла. Подаем в горячем виде.

Не рекомендуется использовать в пищу, неоткрывшиеся в процессе приготовления ракушки.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити