Тушковані раки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Закуски
Раків можна не тільки варити, але й тушкувати! Це корисно і смачно, а також швидко
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Раки30 шт
Вершкове масло150 г
Сметана3 ст.л.
Вино1 стакан
Сіль за смаком
Петрушка, кріп за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати раків

  1. Раків ретельно обмиваємо в декількох водах.
  2. Розігріваємо в сковороді вершкове масло і кладемо туди раків. Додаємо сіль, зелень, накриваємо посуд кришкою і тушкуємо раків 10 хвилин.
  3. Після додаємо біле сухе вино та сметану й тушкуємо ще 15 хвилин.

Готових раків подаємо разом з соусами:

ГОТУЄМО З НАМИ
Грецький соус Цацики


Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво


Пряний агрусовий соус

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуски на 8 березня
Хрусткі сирні крокети з плавленим сиром
Тарталетки з плавленим сиром
Холодні закуски на Новий рік 2019
Новорічний фуршет: кращі рецепти
Закуски на Новий рік: ТОП-5 оригінальних рецептів
Бутерброди на Новий рік 2019
Закуски на Новий рік 2019 на шпажках
Новорічні закусочні торти: 4 рецепти
Гарячі закуски на Новий рік 2019
Тарталетки з червоною рибою та сиром
Закуски на Новий рік 2019 з грибами
Швидкі закуски на Новий рік 2019
Сосиски в картопляному тісті
Тарталетки з начинкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік