Як приготувати справжній український борщ — 7 правил
- Ідеальне м’ясо для українського борщу — свинячі ребра. Вибирайте свіжі ребра і варіть великими шматками, смачніше буде. Якщо все ж вирішили взяти яловичину, беріть теж ребра, а борщ з курки краще приготувати з шиї, голів і крил.
- У сільській місцевості для навару в борщ додають шматок старого жовтого сала і мозкову кістку.
- Додайте в бульйон корінь петрушки і селери – цей секрет дозволить зробити борщ ще більш наваристим і ароматним.
ГОТУЄМО З НАМИ
Український борщ — рецепт з фото - Квасолю для борщу потрібно замочити на ніч у воді. У справжній український борщ кладуть саме сиру, а не варену або консервовану квасолю.
- Головний секрет червоного кольору борщу – темний, фіолетовий буряк. Якщо ж буряк недостатньо червоний, перед додаванням в борщ його можна підсмажити на олії.
- Не переборщіть з томатною пастою – в борщі повинна бути кислинка, але помірна.
- Найсмачніший український борщ – завжди на другий день. Смачного!