ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах: 3 рецепти
Сирний суп з куркою
Складові:
- Курка (грудка) – 1 шт .;
- Картопля – 2 шт .;
- Плавлений сир – 300 г;
- Твердий сир – 150 г;
- Вершки – 1 ст. л .;
- Зелень – за смаком;
- Білий перець – за смаком;
- Сіль за смаком
Як приготувати сирний суп з куркою читайте за посиланням
Теплий салат з квасолею і мисливськими ковбасками
Складові
- Консервована квасоля – 300 г;
- Мисливські ковбаски – 250 г;
- Цибуля – 2 шт .;
- Морква – 1 шт .;
- Томатна паста – 1 ст.л.;
- Часник – 2 зубчики;
- Зелень – за смаком;
- Перець – за смаком;
- Сіль – за смаком
Як приготувати теплий салат з квасолею і мисливськими ковбасками читайте за посиланням
Запіканка з кисломолочним і твердим сиром
Інгредієнти:
- Сир – 350 г;
- Яйця – 1-2 шт;
- Вершкове масло – 100 г;
- Твердий сир – 150 г;
- Сіль – 1 ч. л.
Як приготувати запіканку з кисломолочним і твердим сиром читайте тут.
Ледачі голубці
Складові:
- Капуста – 600 г;
- Фарш – 800 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Рис – 1 стакан
Відварюємо рис в підсоленій воді. Зливаємо воду. Капусту дрібно нарізаємо і викладаємо в сковороду. Включаємо середній вогонь і тушкуємо капусту 10 хвилин – можна додати масла або води. Пропускаємо тушковану капусту через м’ясорубку. Продовження рецепта читайте тут.
Картопляний гратен з вершками
Складові:
- картопля;
- вершки;
- часник;
- сир
Картоплю чистимо та нрізаємо дуже тонкими скибочками. Часник чистимо й чавимо, вершки змішуємо з сіллю, перцем і мускатним горіхом. Доводимо все до кипіння та даємо злегка охолонути. Додаємо в вершки товчений часник, ретельно розмішуємо. Продовження рецепта читайте за посиланням.