Класичний соус бешамель

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняДень народження
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершкове масло50 г
Олія2 ст.л.
Борошно2 ст.л.
Молоко750 мл
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Інструкція приготування

  1. Розтопіть вершкове масло з олією в ковші і вмішайте борошно. Поступово вливайте молоко, ретельно розмішуючи суміш, і доведіть до кипіння при постійному помішуванні.
  2. Додайте сіль за смаком і варіть на повільному вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. Якщо потрібен не дуже густий соус, додайте молока. Якщо густий – то варіть довше, поки він не стане потрібної консистенції.
  3. Подавайте відразу.

Зберігати соус можна в холодильнику або в морозильній камері: розморожувати його можна на водяній бані.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Соус із червоних порічок
Пряний соус із аґрусу
Соус карбонара
Ткемалі з порічки
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
Грецький соус Цацики
Вишневий соус (фото)
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?
Домашній кетчуп з аличою (фоторецепт)
Томатний маринад для телятини з хріном
Соус песто

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром