Класичний соус бешамель


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вершкове масло50г
Олія2ст.л.
Борошно2ст.л.
Молоко750мл
Сільза смаком

Інструкція приготування

  1. Розтопіть вершкове масло з олією в ковші і вмішайте борошно. Поступово вливайте молоко, ретельно розмішуючи суміш, і доведіть до кипіння при постійному помішуванні.
  2. Додайте сіль за смаком і варіть на повільному вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. Якщо потрібен не дуже густий соус, додайте молока. Якщо густий – то варіть довше, поки він не стане потрібної консистенції.
  3. Подавайте відразу.

Зберігати соус можна в холодильнику або в морозильній камері: розморожувати його можна на водяній бані.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Пахлава медова
Білий глег з грушею
Ванільні вафлі
Суп-пюре з овочів (фоторецепт)
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Макаруни – рецепт печива
Кава по-східному
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)
Спагеті з морепродуктами
Домашня панакота: 3 рецепта
Запечена риба у фользі
Овочевий жульєн (Все буде смачно) (відеорецепт)
Яєчний глінтвейн
Цукерки Пташине молоко (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити