Томатний маринад для телятини з хріном


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Хочете здивувати рідних і гостей? Тоді приготуйте шашлик в цьому гострому маринаді для яловичини і телятини з томатного соку

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Телятина450г
Цибуля1шт
Для маринада:
Томатний сік300мл
Вустерський або соєвий соус1ст.л.
Коньяк25мл
Хрін натертий0.50ст.л.
Оливкова олія5ст.л.
Лимонний сік1.50ст.л.
Сільза смаком

Як приготувати маринад для телятини

  1. Телячу вирізку нарізаємо великими шматочками, а цибулю – півкільцями.
  2. Для приготування маринаду для шашлику з яловичини змішуємо всі інгредієнти.
  3. Закладаємо в маринад для шашлику м’ясо і залишаємо на період від 20 хвилин до 8 годин.
  4. Після нанизуємо шматочки м’яса на шампури й обсмажуємо над вугіллям до готовності.

    Якщо м’ясо горить, скроплюємо його водою, пивом або маринадом

Читайте також: 

Маринад для свинини

Рецепти маринадів для шашлику



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Простий рецепт шашлику зі свинини з майонезом
Класичний оцтовий маринад для свинини
Суп з галушками
Швидкий шашлик зі стегенець
Гречаники з м’ясом
Смачний шашлик на мінеральній воді
Грог з білим ромом
Пишний омлет в мультиварці
Гуляш з яловичини в мультиварці
Баклажани на грилі
Бейліз: рецепт ірландського лікеру
Безглютенова запіканка з маком
Класичний шашлик


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити