Томатний маринад для телятини з хріном

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ПікнікПікнік
Хочете здивувати рідних і гостей? Тоді приготуйте шашлик в цьому гострому маринаді для яловичини і телятини з томатного соку
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Телятина450 г
Цибуля1 шт
Для маринада:
Томатний сік300 мл
Вустерський або соєвий соус1 ст.л.
Коньяк25 мл
Хрін натертий0.50 ст.л.
Оливкова олія5 ст.л.
Лимонний сік1.50 ст.л.
Сіль за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Маринад для курки з медом за 3 кроки

Як приготувати маринад для телятини

  1. Телячу вирізку нарізаємо великими шматочками, а цибулю – півкільцями.
  2. Для приготування маринаду для шашлику з яловичини змішуємо всі інгредієнти.
  3. Закладаємо в маринад для шашлику м’ясо і залишаємо на період від 20 хвилин до 8 годин.
  4. Після нанизуємо шматочки м’яса на шампури й обсмажуємо над вугіллям до готовності.

    Якщо м’ясо горить, скроплюємо його водою, пивом або маринадом

ГОТУЄМО З НАМИ
Меню для пікніка: 12 смачних ідей

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів
Рецепт кетчупу: ідеї на будь-який смак
Сацебелі
Сливовий соус з розмарином
Пікантний соус із зелених помідорів
Ткемалі — рецепт сливового соусу
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка