Яблочный соус (от ресторана «Голден Гейт»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яблоки35г
Сливочное масло5г
Лимонный сок5г
Додати в список покупок

Яблоки натираем на терке, смешиваем с размягченным сливочным маслом и свежим лимонным соком. Смесь выкладываем на сковороду и тушим до готовности.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Грецький соус Цацики
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Класичний оцтовий маринад для свинини
Томатний маринад для телятини з хріном
Маринад з ківі для телятини
Гірчичний експрес-маринад для свинини
Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича
5 заправок для салату на пікнік
Гострий соус до шашлику
Маринад для печериць на мангалі
Домашній майонез Провансаль за 3 кроки
Соус з тахіні


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити