Песто от ресторана «Le Cowe dell vino»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Смешиваем все ингредиенты и перебиваем их с помощью блендера.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Масло оливковое170г
Базилик100г
Чеснок (зубок)1шт
Орехи кедровые70г
Сыр Пармезан105г
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу

Смешиваем все ингредиенты и перебиваем их с помощью блендера.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Соус Теріякі – рецепт приготування
Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво
Соус Бер Блан — покроковий рецепт
Сальса — рецепт соусу
Класичний соус бешамель
Медова заправка (фоторецепт)
Горіховий соус (фоторецепт)
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса
Соус песто
Правильний маринад для курки
Кисло-солодкий соус на основі чорносливу
Турецький соус з часнику й фундука
Соус зі щавлю
Аджика з волоськими горіхами (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити