- У каструлю викладаємо кукурудзяний качан, розрізаний на кілька частин
- Наливаємо бульйон, нагріваємо та додаємо інші овочі (всі – крупно нарізані): стебло селери, цибулю, болгарський перець, моркву і картоплю
- В кінці додаємо куряче філе, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння і варимо 30-40 хвилин
- Коли курка звариться, дістаємо філе, охолоджуємо та розбираємо на дрібні шматочки (по волокнам). В кінці додаємо сушені трави (орегано, гуаскос) і даємо супу ще трохи покипіти
Подача і сервування супу
- У тарілку викладаємо подрібнене філе, шматочок кукурудзяного качана й наливаємо суп
- Додаємо авокадо, нарізаний великими шматочками, сметану, каперси й подрібнену зелень
Тонкощі приготування супу
Для приготування супу обов’язково використовуйте картоплю трьох сортів