Тюря с брюквой


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Брюква (натёртая)0.50стакан
Листья брюквы (рубленые)0.50стакан
Хлеб чёрствый200г
Лук2шт
Масло растительное3ст.л.
Вода2000мл
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Брюкву отделяем от листьев, тщательно промываем, очищаем и натираем на мелкой тёрке. В кипящую воду кладем натертую брюкву, рубленые листья, доводим до кипения. В тарелку крошим хлеб, добавляем рубленый лук, растительное масло и заливаем горячей смесью.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Окрошка на сиворотці
Окрошка з креветками в крижаній чаші (Все буде добре, відео)
Ароматний суп айнтопф
Японський суп Торі рамен
Молочний суп з полуницею
Швидкий сирний суп з сьомгою
Суп з ревеню
Журек – рецепт польського супу
Холодник на мінеральній воді (фоторецепт)
Холодний суп з авокадо й редискою
Окрошка з редисом без м’яса


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити