Суп курячий з вермішеллю – рецепт
- Курку промиваємо, ріжемо на шматки, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і знімаємо піну шумівкою, коли бульйон закипить. Варимо близько 30-40 хвилин на слабкому вогні.
- На олії пасеруємо дрібно нарізану цибулю з морквою.
- Додаємо обсмажені овочі в суп. Додаємо вегету, сіль, перець за смаком, нарізану картоплю.
- Варимо курячий суп близько 15 хвилин, потім додаємо вермішель і варимо ще 5 хвилин до готовності.
- В кінці додаємо свіжу петрушку.
Легкий і прозорий курячий суп готовий!
ГОТУЄМО З НАМИ
Домашній курячий бульон від Алли Ковальчук та Анастасії Бухалди («Все буде смачно!»)