Як приготувати суп Харчо з рисом і свининою
- Свинину заливаємо водою, доводимо до кипіння. Знімаємо піну та додаємо крупно нарізану моркву, шматочок цибулі, стебла зелені. Варимо бульйон з корінням близько півгодини на повільному вогні. Виймаємо корінці.
- М’ясо нарізаємо невеликими кубиками.
- Круглий рис заливаємо водою, декілька разів добре промиваємо. Через 30 хвилин додаємо рис у бульйон. Варимо при невеликому кипінні. В кінці солимо за смаком.
- Нарізаємо кубиками цибулю і моркву.
- Розігріваємо олію.
- Готуємо заправку для супу: спочатку обсмажуємо до прозорості цибулю, потім додаємо моркву, припускаємо з невеликою кількістю бульйону. Додаємо томатну пасту.
- Помідор відправляємо в окріп і знімаємо шкірку. Нарізаємо помідор невеликими кубиками. Додаємо його в заправку та томимо, поки він не розвариться.
- Волоські горіхи промиваємо та подрібнюємо будь-яким способом. Додаємо горіхи в Харчо.
- Додаємо в суп томатну заправку, хмелі-сунелі. Томимо ще 10 хвилин на маленькому вогні.
- Очищуємо часник і розчавлюємо його чесникодавкою. Нарізаємо дрібно зелень кінзи, зелену цибулю.
- Кидаємо в суп і відключаємо плиту. Даємо постояти супу Харчо 10 хвилин під кришкою.
Подаємо суп Харчо з дрібно нарізаною зеленню кінзи.